ŽENSTVENO I SLATKO

Ovu jednostavnu frizuru prije 20-ak godina svi su nosili, a sad je ponovo veliki hit

18.05.2021 u 16:05

Bionic
Reading

Sjećate li se omiljene frizure koju su u devedesetima svi nosili? Riječ je o jednostavnoj punđi ili repu s jednim ili dva ležerno izvučena pramena oko lica

Zavodljivi pramenovi oko lica koji su obilježili 90-e sada su ponovno veliki hit ove godine, a slavne cure poput glazbenice Lizzo, Due Lipe i Hailey Bieber, spomenimo neke, oduševljeno su dočekale povratak ove praktične i nimalo komplicirane frizure.

S modnim povratkom devedesetih vratili su se i mnogi drugi trendovi iz tog vremena kad je nastala i kultna frizura 'rachelica', pa smo u posljednje vrijeme svjedoci povratka traperica ravnih nogavica, kožnih sakoa, uskih topova...

Da, 90-e su u fokusu zanimanja trendseterica koje se ne mogu zasititi ovog modnog razdoblja.

Ako ste i vi fan mode devedesetih, evo ideja kako nositi najpopularniju frizuru iz tog vremena koja je novi, veliki hit međz zaljubljenicama u modu.

Punđa s debljim pramenovima

Dua Lipa dobro zna kako najnovije trendove uklopiti u svoja stajliš izdanja. Debeli pramenovi oko lica u kombinaciji s kosom podignutom u punđu izgledaju fantastično.

Rep ili punđa s jednim izvučenim pramenom

Što kažete na malo asimetrije? Zašto ne biste skrenuli pozornost na polovicu lica koja vam se najviše sviđa. To ne samo da laska vašem licu, nego i asimetrija izgleda zbilja cool. Justine Skye je iskoristila taj trik i kreirala nesvakidašnji look.

Pramenovi oko lica spleteni u pletenice

Ova varijanta je pravi omage 90-ima, a velika obožavateljica mode toga razdoblja je Hailey Bieber. Ne sumnjamo kako će ova razigrana, mladenačka frizura kao stvorena za ljeto biti veliki hit u mjesecima koji su pred nama.