SIROTA MALA BOGATAŠICA

Otac Maline Grahek pronevjerio milijun kuna

05.10.2009 u 11:28

Bionic
Reading

Manekenka Grahek dijete je bivšeg vlasnika tvrtke In Memoriam koji je bio optužen za pronevjeru novca i kažnjen zatvorskom kaznom od godinu dana

Malina Grahek ipak nije sponzoruša, kako navodi Extra, jer je njezin tata bio vlasnik pogrebne tvrtke In Memoriam, a zbog lošeg poslovanja optužen je za pronevjeru milijun kuna i osuđen na zatvorsku kaznu od jedne godine, da bi 2003. bio pomilovan uz uvjet. Tvrtka radi i danas, ali je u vlasništvu Tanje Grahek, majke 21-godišnje manekenke, a ime joj je promijenjeno u In Memoriam Zagreb d.o.o.

Temperamentna Grahek, kojoj je modna agencija Midikenn otkazala suradnju zbog skandala, počupala se s Anteom Kodžoman, bivšom djevojkom njezinog sadašnjeg dečka Josipa Šelendića i posvađala je Ivu Majoli i Stipu Marića na vjenčanju Danijela Tomića, sina vlasnika poduzeća Tomić&Co. Naime, Malina je pred svima verbalno napala Stipu kazavši mu kako Iva održava vezu s jednim uglednim Zagrepčaninom.

Josip Šelendić, vlasnik tvrtke za proizvodnju metalne galanterije, strojnu obradu i gradnju opreme za zaštitu okoliša i suvlasnik noćnih klubova Ritz, Diamond i restorana Maredo, uskoro će svoju dragu odvesti pred oltar. Par je u vezi od ožujka ove godine, a vjenčat će se ove jeseni u crkvi, dok će sljedeće godine prirediti zabavu za prijatelje.

Poduzetnik je izjavio da je brak s Malinom i planirao te da je sretan što je ovako brzo ostala trudna, dok manekenka ni dalje ne želi davati izjave, pod isprikom da se ne želi zamarati glupostima.