Sretni psi. Za sretnije ljude.

Osvojite poklon bon brenda 'Dvije njuške' i personaliziranu šoping torbu od trapera

21.10.2020 u 11:45

Bionic
Reading

Novi hrvatski brend za kućne ljubimce

Iza Dvije njuške stoji sasvim osobna priča – velika ljubav između čovjeka i psa te želja vlasnice da svoju kreativnost usmjeri prema onome što ju najviše okupira. Nakon više od dvadeset godina provedenih u svijetu korporacija, Iva se je odlučila na potpuni zaokret u životu i krenula u izradu i prodaju proizvoda namijenjenih kućnim ljubimcima ali i njihovim ljudima. Jer glavna odlika proizvoda Dvije njuške upravo su njihova praktičnost i multifunkcionalnost koja omogućava niz raznih kombinacija korištenja istih. Iz vlastitog iskustva suživota s izuzetno zahtjevnim štenetom koje je izraslo u prekrasnog velikog crnog psa, rodila se ideja kako olakšati život ljudima a pritom psima omogućiti maksimalnu udobnost. Jer iza svega stoji velika količina ljubavi te bezbrojni sati testiranja i dorada kako bi apsolutno svaki proizvod bio prilagođen upravo potrebama naših najdražih četveronožnih dlakavaca.

Sretni psi. Za sretnije ljude.

Materijali od kojih su napravljeni proizvodi Dvije njuške maksimalno pružaju zaštitu od uobičajenih nezgoda te su vodonepropusni, čvrsti i izdržljivi kako bi vaši ljubimci uživali u njima dugo vremena. I ono najvažnije – perivi su! Sve navlake, čak i one iz koji se ne može izvaditi ispuna, mogu se prati u perilici rublja. Istodobno, unutrašnjost svih jastuka je od najmekših toplih materijala kako bi pružili potrebnu udobnost psima dok se odmaraju za nove pustolovine.

Ispuna jastuka i ležajeva je od materijala koji se prilagođavaju položaju tijela pružajući mu potreban oslonac te ne gube na voluminoznosti uslijed korištenja, ne grudaju se i ne upijaju mirise.

Svi proizvodi su jednostavni za održavanje kako bi pas uvijek imao čisto i sigurno mjesto za odmor a vaš dom će uvijek mirisati svježe.

Svaki pas je poseban, stoga zaslužuje i posebno dizajniran proizvod samo za njega!

Svi proizvodi se prema željama mogu personalizirati imenom psa i to potpuno besplatno. Brend Dvije njuške također nudi i mogućnost izrade proizvoda po mjeri ukoliko vam ne odgovaraju ponuđene dimenzije kao i izradu drugih njihovih proizvoda u ponuđenim kombinacijama boja iz kolekcije.

Priče iz života jedne njuške

Kako se ne bi sve vrtilo isključivo oko prodaje, Iva piše i blog na stranici www.dvije-njuske.hr. Radi se o zgodnim pričicama iz svakodnevnog života jednog (njenog) psa u kojima će se pronaći svatko tko je ikada imao ili ima psa.

Odaberite proizvod Dvije njuške za svojeg ljubimca i uživajte zajedno u njima.

Iz ponude Dvije njuške izdvajamo:

Špilja krevet za pse

Špilja krevet za pse osmišljen je kao kombinacija odvojivog jastuka te udobne kućice s krovom i zatvorenih stranica koji se mogu prilagođavati potrebama psa. Ako se vaš pas želi sakriti od buke i svjetla ili mu je naprosto hladno, stranice kreveta se mogu podignuti  kako bi imao sigurno i toplo mjesto za odmor. Ili jednostavno izvadite jastuk koji je dovoljno mekan i prostran kako bi se vaš pas mogao ispružiti. A u konstrukciju kućice ubacite omiljenu dekicu vašeg psa i omogućite mu još jedno mjesto za odmor u drugoj sobi. Konstrukcija je izuzetno lagana i podatna za prilagođavanje te pruža bezbroj mogućnosti za korištenje. S obzirom na svoju konstrukciju kao i podatne materijale krevet Špilja idealan je za plašljive pse.

Gnijezdo jastuk za pse

Idealan jastuk za pse (i mačke) koji se vole ugnijezditi u toplom krevetu. Nabavkom ovog jastuka za pse riješit ćete se muka kupovanja novog kako će se vaše štene razvijati i rasti. Veličinu ovog pametno dizajniranog kreveta moguće je prilagođavati veličini psa. Otpuštanjem vrpce gnijezdo se širi sve do mekane prostirke na kojoj će se vaše štene moći ugodno ispružiti i kada bude veliki i odrasli pas.

Prekrivači i prostirke za kauč s jastukom

Pojednostavite si život i zaštitite svoj kauč od psećih dlaka i tragova mokrih šapa! Dvostrani prekrivači sastoje se od gornjeg mekanog pokrova koji će vašem ljubimcu pružiti potrebnu udobnost dok će donja vodonepropusna strana osigurati apsolutnu zaštitu kauča od mokrih nezgoda. A kako se svaki životni prostor razlikuje, u ponudi su i dodatne kombinacije ovog praktičnog prekrivača za kauč.

Putna torba – ležaj

Jedinstven dizajn ovog ležaja nudi vam mogućnost bezbrižnog putovanja s vašim psom. Udoban ležaj brzo se i jednostavno sklapa u kompaktnu torbu od nepromočivog materijala koja je dovoljno velika da u nju spakirate sve sitnice potrebne vašem psu.

Ručnik pregača

Kupanje psa je najčešće vrlo stresno i za čovjeka i za pse koji uporno pokušavaju pobjeći iz kupaonice. Kako ne bi bili mokri dok se borite sa svojim ljubimcem, Dvije njuške nude pregaču/ručnik koja vas štiti od prskanja vode. Kada ste gotovi s kupanjem psa, pregaču skinite te ju koristite kao ručnik kojim ćete obrisati psa. Ručnik je od frotira mekan na dodir i ima visoku moć upijanja te se brzo suši a pogodan je i za velike i za male pse.

Čitateljima tportala darujemo 2x poklon bon u vrijednosti 200,00 kn + personaliziranu šoping torbu od trapera, a dobitnici su Katica Petrlin i Luka Ćusek.