Za kreativnu i sigurnu igru

Osvojite pametne satove po mjeri djece

08.06.2021 u 09:24

Bionic
Reading

Završetkom škole kreću duge igre na zraku. One su sigurne uz pametne satove koji ne mogu pasti s ruke, a uz mobilnu aplikaciju uvijek znate gdje vam je dijete

Myki Watch 4 Lite sprema 20 brojeva, ima SOS tipku i selfie kameru. Krase ga pametan procesor i snažna baterija.

MyKi je dizajnom posebno prilagođen djeci i idealno je rješenje za roditelje djece od šest do 10 godina koja još nisu spremna za korištenje svih funkcija pametnih telefona, samostalno surfanje internetom i društvenim mrežama, a ipak trebaju biti u vezi s roditeljima kada su u pokretu.

Spaja se na mobilnu mrežu pa su djeca i roditelji povezani u svakom trenutku. Opremljen je jednostavnim funkcijama primanja i slanja poziva na unaprijed definirane brojeve te ima GPS lokator koji u svakom trenutku roditeljima putem aplikacije za pametni telefon pokazuje gdje se dijete nalazi. Ukoliko dijete slučajno zaluta, MyKi sat ima SOS tipku kojom se redom pozivaju brojevi iz imenika i šalje im se obavijest.

Mališani mogu birati isključivo one brojeve koje roditelji unaprijed definiraju, a djeca mogu primiti pozive jedino s tih brojeva. Još jedna od prednosti ovog uređaja je ugrađeni senzor na dodir, koji signalizira je li uređaj na djetetovoj ruci ili ga je skinulo.

Pametni satovi uz Simpa broj

Izaberite jednu od Simpa tarifa i nabavite ružičasti, plavi ili crni MyKi Watch 4 Lite u paketu na bonove.

Simpa broj dolazi vam s 598 kn na računu.

Glavne karakteristike:

  • Waterproof IP67*, Selfie camera, changeable wristband
  • Location tracking, geofencing and safe zones Color touchscreen, Proximity Sensor, Accelerometer
  • Automatic Ring Mode, Wi-Fi Module, Clock
  • Calls/Chat – 20 contacts
  • SOS button, MyKi App, 450 mAh battery
  • https://mykifamily.com/myki-watch-4-lite

Čitateljima tportala darujemo 2 MyKi Watch 4 Lite Black i 2 MyKi Watch 4 Lite Pink dječja pametna sata. Dobitnici su Irena Raspor, Vesna Prizmić, Ana Lučić i Ana Alfirev.