tretmani s voskom

Osvojite andmetics poklon pakete

28.02.2020 u 15:52

  • +2

andmetics

Izvor: Promo fotografije / Autor: andmetics

Bionic
Reading

Kad je u pitanju oblikovanje obrva, posljednjih sezona trendovi se jako mijenjaju. Tanke ili debele, u boji kose ili kontrastne. Koji god trend izabrali, jedno je sigurno, da bi bile savršene, obrve moraju biti besprijekorno oblikovane jer one daju finalni oblik svakom licu. Njegovane i lijepo uređene obrve daju posebnu izražajnost vašem pogledu. Zato je važno odabrati efikasan i bezbolan način uklanjanja dlačica, a najpopularniji su svakako tretmani s voskom

Na hrvatsko tržište konačno je stigao brand koji je osvojio svijet – andmetics, trake za depilaciju s voskom. Ne morate više čekati posjet kozmetičkom salonu da bi vaše obrve bile lijepo oblikovane. Čak i oni koji nemaju „mirnu ruku“, s trakicama koje su dizajnirane tako da čine savršeni luk, ovo jednostavno rješenje konačno pruža ženama način da u par poteza, brzo i efikasno oblikuju svoje obrve prema željenom obliku. Nalijepite trakice s voskom na područje ispod obrva, pričekate par sekundi i odlijepite ih. Dovoljno je svega 60 sekundi za depiliranje obrva trakicama koje jednako učinkovito uklanjaju i tamne i svijetle dlačice, ne ostavljaju tragove iritacije na koži, odgovaraju svakom obliku obrva i jako su jednostavne za korištenje bez pomoći profesionalaca. Austrijski brand, andmetics, prvi je put dostupan u Hrvatskoj i to u Bipa poslovnicama, dok je u svijetu već nekoliko godina prisutan u najvećim drogerijskim lancima.

Brojne obožavateljice koje su dosad putem webshopova kupovale ovaj kozmetički brand, konačno na našim policama mogu pronaći proizvode iz cijele linije: trakice za depiliranje obrva i za uklanjanje dlačica iznad usana, na bikini području kao i na nogama, a cijene setova za depiliranje kreću se od 39,90 do 59,90 kuna. Za one koji često putuju, kreiran je poseban travel set za depiliranje obrva tako da beauty rutina ne trpi radi vaših obaveza i putovanja. Zašto ne biste imali savršene obrve uvijek i u svakoj prilici!

Čitateljima tportala darujemo tri andmetics poklon paketa, a dobitnici su Natalija Marija Magdić, Lidija Frančešević i Mladen Flegar.