RIHANNA

Osvanula je s novim imidžem, a svi samo govore o njezinim cipelama

22.06.2024 u 11:02

  • +8

Rihanna

Izvor: Profimedia / Autor: DEDE / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Modna ikona s Barbadosa i najbogatija žena u glazbenoj industriji izazvala je pravu pomutnju kada se ovog petka pojavila na pariškoj reviji partnera i oca svojih sinova, repera A$AP Rockyja

Ulični stil Rihanna je ovog petka podigla na novu razinu. Kao podrška svom partneru, koji je u Parizu predstavio vlastitu modnu kolekciju, osvanula je u izdanju s njegovim potpisom - bijeloj haljini s detaljem zgužvane vojničke košulje i bordo crvenoj bomberici podebljanoj bijelim krznom.

Tim povodom debitirala je i s novim imidžom u znaku crne kose prošarane plavim pramenovima koji stiže nakon što je svijetu otkrila svoju prirodnu, kratku kovrčavu kosu u sklopu lansiranja svog novog brenda Fenty Hair u Los Angelesu.

Više od novog looka, pažnju je osigurala odabirom obuće. Kad god bi određeni stil cipela viđen na pisti izazvao podijeljene reakcije na modnoj sceni, lako je predvidjeti da će postati dio Rihannine kolekcije u ormaru.

Tijekom dugogodišnje karijere nosila je impresivnu količinu obuće koja privlači pažnju, od gladijatorskih štikli Manola Blahnika stvorenih od pleksiglasa i kristala pa sve do dramatičnih čizama brenda Y/Project u kakvima se 2018. godine pojavila na Coachelli.

Ovoga puta njezina stopala krasio je upečatljivi model bijelih salonki s potpisom pariškog brenda All-In.

Po cijeni od 1500 eura, ove salonke od uobičajenih modela prvenstveno odskaču detaljem kožne trake ukrašene svjetlucavim cirkonima, koja se na gležnju pretvara u remen pojačan detaljem kopče.