MODEL KOJI OBEĆAVA

Osvaja cijenom i laskavim dizajnom: Zara lansirala nasljednicu svoje viralne haljine

12.02.2024 u 14:40

Zarina košulja-haljina

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Poput bajkerske jakne s krznenom podstavom, midi haljine sa uzorkom godinama su jedan od najprodavanijih artikala sa polica španjolske Zare

Postoje odjevni predmeti koji, bez obzira na aktualne trendove, uvijek rezultiraju prodajnim uspjehom. Slučaj je to s nekoliko specifičnih komada kakve nudi Zara, poput haljine s printom dužine midi.

Uvjerljivo najveći uspjeh Zara je postigla s modelom lansiranim 2019. godine o čijoj popularnosti dovoljno govori podatak da je za nju stvoren poseban Instagram profil. Nakon što je očito previše puta oko sebe vidio dotični model Zarine haljine, netko se dosjetio da bi se mogle na jednom mjestu prikupiti fotografije nepoznatih žena, modnih blogerica i influencerica. koje su upravo ovaj model učinile viralnim.

Omiljeni high street brend svake sezone trudi se ponuditi nove, uzbudljive verzije ove zahvalne haljine koje s polica nestaju brzinom svjetlosti, a sličan scenarij lako bi se mogao dogoditi sa najnovijim prijedlogom.

Po cijeni od 40 eura, u aktualnu ponudu uvrstila je model satenskog sjaja sa zanimljivim, crno-bijelim printom po uzoru na zebrasti.

Ova haljina ističe se i prekrasnim V- izrezom dekoltea koji završava laskavim čvorom i na taj način uokviruje struk.

Osim ovog čvora/nabora koji obilježava siluetu, porub je asimetričnog kroja, što ovu haljinu čini dodatno zanimljivom.

Efektnog izgleda i laskavog kroja, idealna je za nošenje uz sve vrste čizama, balerinki, mokasinki, kao i tenisica u casual varijanti. Super nosiv i svestrani model koji ide uz sve i spašava od modnih nedoumica, a osim toga dostupna je u širokom rasponu veličina.