za svaki oblik

Najlaskaviji model: Zarine hlače koje 'peglaju' bokove i bedra bit će hit godine

10.02.2024 u 19:38

Bionic
Reading

Trend balon hlača obilježit će proljetno-ljetnu sezonu pred nama. Takvi modeli već su predstavljeni na modnim pistama, a hlače koje savršeno 'peglaju' bokove i bedra sada su našle mjesto i na policama popularnog high street brenda Zara

Jedno je sigurno, balon hlače obilježit će sezonu pred nama. Da, jedan od najlaskavijih i najzahvalnijih modela hlača vratio se na scenu na velika vrata.

Od Diora, preko Fentyja pa čak i Bottega Venete, svjetski modni brendovi uvelike su kladili na balon hlače tako laskaju ženama s oblinama, a istovremeno omogućuju onima koji ih nemaju da izgledaju zaobljenije i malo punije. Idealne su za uredski look, za izlazak na večeru s prijateljima i produljenje izlaska uz koktele ili pak za ležernu nedjelju šetnju.

Svaka trendseterica i zaljubljenica u modu trebala bi dodati balon hlače u svoj capsule ormar sezone, a iz njih, vrlo vjerojatno neće izlaziti, već će ih uspješno kombinirati sa svime u ormaru. U potrazi za ovim laskavim hlačama koje su više nego trijumfirale na modnim pistama, Zara je krenula i ispunila želje brojnih trendseterica dovodeći hit model s piste ravno na gradske ulice.

  • +5
Zara hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tako se na Zarinim policama krije model hlača visokog struka s dvostrukim pasicama za remen, kosim bočnim džepovima i džepovima na preklop na nogavicama. A glavni hit je porub s balon učinkom te trakicom za sužavanje. Za dvostruku sigurnost tu je i prednje kopčanje s patentnim zatvaračem, unutarnjim i vanjskim gumbom.

Nema sumnje ovaj model hlača koji tako laska figuri i spaja eleganciju s ležernim chicom bit će jedan o najpoželjnijih čim krenu prvi proljetni dani.