NEODOLJIVOG DIZAJNA

Rasprodan brzinom svjetlosti: Zarin prsluk osvojio je i ovu 66- godišnju damu

06.02.2024 u 11:08

Bionic
Reading

Na police španjolske Zare neprestano stižu uzbudljivi noviteti, poput prsluka s detaljem remenja kakvog fura ova 66- godišnja influencerica s Instagrama

Da komadi s potpisom Zare pristaju damama različitih dodnih skupina, svojim stajlinzima već su dale naslutiti modne seniorke s Instagrama kojim pripada i 66- godišnja Španjolka Veva Seoane Mesejo.

Ljubitelje mode osvojila je velikom osobnošću, istančanim ukusom i, iznad svega, činjenicom da nosi ono što želi, kako i kada ona želi.

Veva je jedna od onih žena koje izgledaju lijepo bez obzira što odjenule, a ovih dana brojne je oduševila pojavom u stajlingu kojim je dominirao novitet s polica Zare.

Zarin prsluk Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Riječ je o jedinstvenom dizajnu prsluka, čija posebnost leži u detalju remenčića u luksuznoj boji konjaka. U svega nekoliko dana na web trgovini Zare, ovaj prsluk po cijeni od 26 eura uspio se rasprodati u svim konfekcijskim veličinama, pa za njega danas postoji lista čekanja.

Na Zarinim stranicama predstavljen je u kombinaciji sa trapericama ispranog izgleda, a 66- godišnja Španjolka vješto ga je uklopila u kombinaciju duže crne majice i elegantnih hlača.

Ova plus age influencerica sa Instagrama oduševila je i izdanjem u haljini iz teen kolekcije brenda Mango - uskom, civom modelu koji se u prodaji još uvijek nalazi po cijeni od 30 eura.