nisu skupe

Ovaj brend je poput Zare u svijetu modnih dodataka, svi su pomamili za ovim torbicama

09.02.2024 u 12:01

Bionic
Reading

Šarolika ponuda high street brendova omogućila je trendi opremanje garderobe po znatno nižim cijenama, međutim torbice je ipak teže kupiti s ograničenim budžetom. No, tu na scenu stupa singapurska brend Charles & Keith kojeg nazivaju Zarom u svijetu modnih dodataka

Ponekad može biti nemoguća misija pronaći kožne torbice koje ne izgledaju jeftino i koje se neće raspasti čim u njih stavite prijenosno računalo. Na radost brojnih trendseterica tu je još uvijek ne razvikana high-street marka koja stvara trendovske torbice skupog izgleda zbog kojih nećete bankrotirati.

Singapurski brend Charles & Keith je nešto poput Zare u svijetu modnih dodataka, i iako su torbe ovog brenda dostupne online, u modnim krugovima još uvijek predstavlja svojevrsno insajdersko ime.

Ovaj brend predstavlja tajno mjesto za minimalistički, skromniji dizajn sa šarolikim izborom žutosmeđih, crnih i tamnoplavih torbi, ruksaka i torbi s ručkom na vrhu. Uz praktične torbe za svakodnevnu upotrebu, brend je također pokrenuo trend mikrotorbica s mini saddle torbama te svjetlucavim malim clutch torbama. Uz to, njihov impresivan izbor cipela ovog brenda također je favorit tima Who What Wear koji otkriva najvruće trendove koji žare i pale scenom.

Inače, Charles & Keith, trgovina je pokrenuta 1996. godine, i to prvotno specijalizirana za cipele, ali je kasnije proširila ponudu na modne dodatke. Međutim, brend je tek nedavno porastao po pitanju popularnost nametnuvši se kao vrlo poželjan u modnim krugovima.

Tome je doprinijela i zvijezda Igre prijestolja Maisie Williams koja je nekoliko puta na crvenom tepihu nosila svoju trokutastu torbicu ovog brenda čija cijena iznosi oko 46 eura, a ​ Charles & Keith torbama nisu odoljele ni mega zvijezde čiji su stajlinzi česta inspiracija - J.Lo i Sienna Miller nosile su ih umjesto skupocjenih dizajnerskih primjeraka koje imaju u ormaru, i to ne samo torbe već i cipele.

Osim nenametljivog, vrlo chic dizajna i kvalitete, najbolja odlika Charles & Keith torbica je ta da sve koštaju manje od 235 eura, tako da je ovaj brend kojeg odobravaju modni urednici predstavlja vrlo mudro modno ulaganje.

  • +9
Charles & Keith torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo