ZALJUBLJENI TERORIST

Osama bin Laden htio se oženiti Whitney Houston

14.02.2012 u 14:12

Bionic
Reading

Osama bin Laden, nekadašnji vođa Al Kaide, bio je veliki obožavatelj Whitney Houston te je više puta rekao da se želi oženiti njome, stoji u autobiografiji pjesnice i aktivistice Kole Boof

Pjesnica i aktivistica Kola Boof, koja je 1996. godine živjela nekoliko mjeseci s Osamom bin Ladenom, napisala je u svojoj autobiografiji da je vođa terorista često govorio da želi otići u SAD i upoznati Whitney Houston.

U autobiografiji 'Diary of a Lost Girl: The Autobiography of Kola Boof' napisala je o Bin Ladenu: 'Rekao je da je Whitney njegova životna strast te da će, iako glazbu smatra zlom, jednoga dana potrošiti gomilu novaca kako bi stigao do Amerike i organizirao susret s njom.'

'Rekao je da želi pokloniti Whitney Houston dvorac koji je posjedovao u predgrađu Khartouma. Objasnio mi je da bi je volio učiniti jednom od svojih žena', stoji dalje u autobiografiji.

'Stalno je spominjao Whitney. Kako je lijepa i kako ima lijep osmijeh. Tvrdio je da je ona istinska muslimanka kojoj su američka kultura i Bobby Brown isprali mozak', napisala je još Kola Boof.