NEODOLJIVA PLAVUŠA

Opuštena izdanja seksepilne Antonije Mišure

03.05.2013 u 09:56

  • +5

Antonija Mišura

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Iako se našla na listi za Gradsko vijeće Šibenika, košarkašica Antonija Mišura na predstavljanje kandidata stigla je u vrlo ležernom izdanju i ostavila poruku kako je uniformiranost uopće ne zanima

Iako je jedna od najljepših sportašica na svijetu, Antonija Mišura ostavlja dojam kao da se time uopće ne zamara. Ležerna i jednostavna košarkašica time je i osvojila mnogobrojne simpatije. Fatalna plavuša koja pažnju plijeni svojim širokim osmijehom, dugim nogama i visinom od 180 centimetara prema mnogima je trenutačno najljepša sportašica u Hrvatskoj.

Iako bi zahvaljujući manekenskoj građi mogla odjenuti bilo što, Antonija se najbolje osjeća u casual izdanju, uz omiljene starke. Sportašica bi uskoro mogla ući u Gradsko vijeće Šibenika s obzirom na to da se našla na listi HDZ-a. Na predstavljanje kandidata Mišura je stigla u zelenoj maksi suknji, žutim tenisicama, bijeloj majici i traper jakni. Iako je iskakala iz mase ležernim stylingom, Mišura je ostavila dojam svježine i jednostavnosti.

Nedavno je na prijem kod gradonačelnika također stigla sasvim neobavezno odjevena. Poderane traperice, bijele starke i majica bili su njezin odabir, ali talentiranoj sportašici to se ne zamjera. Ona ne robuje trendovima i uniformiranosti, a pritom ipak uvijek uspješno privlači pozornost svojom pojavom.