SLAVNA BRITANKA

Onaj tko želi vidjeti Kate Moss u krevetu morat će izdvojiti 'paprenu' svotu

18.05.2021 u 17:11

Bionic
Reading

Legendarna manekenka koja je ove godine u siječnju proslavila 47. rođendan, ima nov zanimljiv projekt u ime umjetnosti

Ako ste ikad poželjeli vidjeti Kate Moss u krevetu, sad imate priliku!

Proslavljena Britanka s impresivnom karijerom u svijetu mode, uključila se u neobičan umjetnički projekt 'Spavaj s Kate' s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć organizaciji Gurls Talk koja promovira važnost mentalnog zdravlja.

Tako će obožavatelji Kate Moss moći je vidjeti u krevetu dok spava no to za to će morati izdvojiti popriličnu svotu, pišu britanski mediji.

Kate se pojavljuje u tri umjetnička videa snimljena u svrhu prikupljanja sredstava za pomoć osobama koje imaju mentalne teškoće.

Video 'Spavaj s Kate' već je privukao ponude na dražbi u iznosu od 11 tisuća funti, a tu su i druga dva umjetnička videa 'Šetaj s Kate' i 'Vozi s Kate'.

  • +2
Kate Moss Izvor: EPA / Autor: MARIO RUIZ

Umjetnici, autori tih videa kažu kako 'posvećeni istraživanju simbolike u području onoga što je osobno, a što javno', a glavna zvijezda projekta je rekla: 'Umjetnost uvijek lovi neki važan trenutak. No vrijeme je ono čega nikad nema dovoljno'.

Inače, slavna manekenka netipične ljepote jako je povezana sa svojom kćeri, jedinicom Lilom Grace (18) koja je krenula stopama svoje majke. Kate joj je u tome velika podrška pa je samo zbog nje osnovala modnu agenciju za koju radi Lila te engleska glumica Gwendolyn Christie.

Inače, mlada ljepotica čiji je otac izdavač Jefferson Hack, bila je zaštitno lice brenda Marc Jacobs Beauty od 2018. godine, a s mamom se ove godine pojavila prvi puta skupa na modnoj reviji kuće Fendi u Parizu.

Osim njih dvije, reviju su nosile između ostalih i Naomi Campbell, Bella Hadid, Cara Delevingne...

Lila čiji je otac Jefferson Hack, kreativni direktor i suosnivač Dazed Media, ozbiljno je ušla u svijet mode, a u tome ima veliku podršku svoje majke.