ELEGANTNE I SVESTRANE

Pronašli smo najljepše modele crnih haljina koje ćete nositi od jutra do mraka

18.05.2021 u 14:33

Bionic
Reading

Iako su proljetni i ljetni mjeseci u godini tradicionalno rezervirani za odjevne komade u vedroj paleti boja, klasika je uvijek na cijeni, baš kao što je slučaj s malom crnom haljinom. S dugogodišnjim stažem na modnoj sceni doživjela je svoje brojne inačice, a u vrućim mjesecima ponovno bi mogla voditi glavnu riječ

Dobro je poznato da haljine predstavljaju idealno rješenje u danima kada ne znate što biste odjenuli, a još k tomu kada dolaze u klasičnoj, crnoj boji, greške u stilskim koracima svedene su na minimum.

Iako se crna boja u ljetnim mjesecima nerijetko izbjegava zbog većeg privlačenja sunčevih zraka, u formi lepršavih i predimenzioniranih haljina itekako je poželjna. Svjedoči tomu i bogata ponuda istih na policama brojnih trgovina.

  • +20
Crne haljine za svaki dan Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Zahvaljujući jednostavnom, no ništa manje efektnom dizajnu, crni modeli haljina koji se ne sljubljuju s figurom činit će idealan odabir od jutra do mraka.

U odnosu na modele u vedrim bojama, s crnom nikada ne možete pogriješiti, a s lakoćom se kombiniraju uz različite modele obuće i modnih dodataka. Ako poželite postići luskuzan dojam kombinacije s crnom haljinom u glavnoj ulozi, nećete pogriješiti pridružite li joj obuću ili torbicu u luksuznoj boji konjaka - baš kao što proteklih sezona navedeno polazi za rukom poznatim modnim ovisnicama.