RUŽIČASTA RASKOŠ

Nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Zanosnu plavušu na zagrebačkoj špici teško je bilo ne primijetiti

18.05.2021 u 13:34

Bionic
Reading

Zagrebačka špica svakim danom vrvi pomno dotjeranim prolaznicama koje se uvijek trude ići u korak s aktualnim trendovima na modnoj sceni. Potvrđuju to i najnovije fotografije njihovih stajlinga koje je i ovoga puta svojim objektivom ovjekovječio fotograf tportala

Vremena u kojima su modnom scenom dominirali udobni komadi polako i sigurno postaju stvar prošlosti. Želja za dotjerivanjem s dolaskom proljetnih mjeseci sve je izraženija, a u prilog tomu dovoljno govore stajlinzi djevojaka sa zagrebačke špice.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Njihovim odjevnim kombinacijama danas dominiraju elegantni odjevni komadi, kao i oni koji otkrivaju torzo. Visoko rezani topići u kombinaciji sa suknjama ili hlačama visokog struka sada su njihov omiljeni odabir. U jednoj takvoj ovih je dana prošetala zanosna plavuša koja je uspjela osigurati svu pozornost slučajnih i namjernih prolaznika na zagrebačkoj špici.

Njezinim stajlingom u stilu suvremene 'plavuše s Harvarda' uvjerljivo su dominirali ružičasti komadi poput topića na kopčanje u formi minijaturnog sakoa, torbice s hit detaljem lanca, kao i model pufastih natikača po uzoru na hit model brenda Bottega Veneta.

Stajling po uzoru na lik Elle Woods, kojeg je u filmu 'Plavuša s Harvarda' utjelovila slavna Reese Witherspoon, naglasila je zahvaljujući dlakavom ljubimcu u ruci, kao i činjenici da ružičasta boja nikada nije bila privlačnija.

  • +13
Ružičasti komadi s polica trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo