U ČAST SLAVNE NJEMICE

Ona kao da ne stari: Claudia Schiffer napunila je 50 i pokazala rezultate svojih suradnji s poznatim modnim kućama

04.09.2020 u 11:47

Bionic
Reading

Claudia Schiffer nedavno je proslavila 50. rođendan, no lijepoj plavuši doista bi rijetko tko dao toliko godina jer se još uvijek može pohvaliti mladolikim licem i senzacionalnom figurom

Tijekom 80-ih i 90-ih Claudia Schiffer je nesumnjivo bila jedna od najvećih manekenskih zvijezdi, a lijepa plavuša suvereno je tada vladala modnim pistama.

Iza nje su bezbrojne modne kampanje i čak oko 700 naslovnica mnogih magazina, no iako više nije toliko aktivna u svijetu mode, zgodna Claudia i dan danas izaziva zadivljene poglede gdje god da se pojavi - sjetimo se samo njezine rujanske naslovnice za Vogue iz 2018.

Vitka Njemica proslavila je 25. kolovoza svoj 'okrugli' 50. rođendan te je u intervjuu za Vogue pokazala rezultate svojih suradnji s poznatim modnim kućama poput Frame, Balmaina, Isabel Marant, Versace...

'Sretna sam što su meni vrlo dragi brendovi poput Balmaina, Dolce & Gabbana, Isabel Marant i Versace, kao i Bamford, Barbie, Frame Denim i Lucie Kaas odlučili lansirati limited izdanja i jedinstvene komade povodom moga rođendana, u rujnu i listopadu. Zarada od prodaje bit će donirana brojnim UNICEF-ovim brojnim dobrotvornim organizacijama', rekla je Claudia otkrivši da njezina dnevna uniforma uključuje neizbježne traperice, a među njezinim favoritima su svakako one s potpisom brenda Frame Denim.

Lijepa Claudia između ostaloga je otkrila i zašto jako cijeni francusku dizajnericu Isabel Marant.

'Ona je jedna od mojih omiljenih dizajnerica. Volim jednostavnu i udobnu odjeću, a posebno njezina meka pletiva. Savršena su za vikende. Njezinu džemper-haljinu nosit ću s cool kaubojskim čizmama, a oduševljena sam i udobnim jeans kombinezonom', rekla je slavna ljepotica.