PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Zanosna Salma Hayek proslavila je 54. rođendan i pokazala liniju iz snova u badiću

02.09.2020 u 14:16

Bionic
Reading

Prelijepa meksička glumica koju pamtimo po nezaboravnim ulogama u filmovima 'Od sumraka od zore', 'Frida' ili 'Desperado', proslavila je danas 54. rođendan i to sa stilom

Zgodna Salma za koju su godine doista samo broj, postavila je na Instagram fotografiju na kojoj je pokazala kako se može pohvaliti zavidnom linijom.

Tamnokosa zavodnica spremno je pozirala u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu, pareu, s velikim šeširom i sunčanim naočalima, a njezini su se brojni obožavatelji odmah složili kako lijepa glumica nikad nije izgledala bolje.

Slavna ljepotica je pored svoje prekrasne fotografije s ljetovanja napisala: 'Pogodite tko slavi 54. rođendan? Ovo nije fotografija iz prošlosti'.

Uslijedili su brojni komplimenti na račun latino dive koja je u jednom ranijem intervjuu otkrila svoju vitku figuru održava jogom i zdravom prehranom.

Ova prirodna ljepotica često na svom Instagram profilu objavljuje izdanja bez trunke šminke na licu.

Salma zapravo najviše uživa kada joj koža diše te kada nema teški make-up na sebi.

'Moji najdraži dani su oni kada ne moram nositi šminku i kada se ne moram gledati u ogledalo jer me zapravo uopće nije briga kako izgledam. Tada si potpuno prisutan i ne opterećuješ se nebitnim stvarima', rekla je jednom prigodom za magazin People.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#sundayvibes

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Inače, Salma je godinama u sretnom braku s francuskim milijarderom i čelnim čovjekom Keringa, druge najveće luksuzne kompanije, koja u svojem portfoliju drži brendove poput Guccija, Balencijage, Yves Sainta Laurenta i mnogih drugih - Francoisom Henrijem-Pinaultom s kojim ima kćer Valentinu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

♥️🌵#cactus

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)