svestrana nasljednica

Ona je najljepša članica engleske kraljevske obitelji

26.04.2017 u 18:26

Bionic
Reading

I dok su sve oči uprte u prinčeve Williama i Harryja te Kate Middleton, malo dalje od tolike medijske pompe nalaze se još neki mladi i uspješni članovi kraljevske obitelji za koje se ne zna toliko puno. Amelia Windsor, unuka vojvode od Kenta, inače prvog rođaka kraljice Elizabete II., uspješno korača modnim svijetom, a pogledajte kako izgleda u novom kratkom videu za dizajnersku obuću Penelope Chilvers

Ona je 21-godišnjakinja i studentica Sveučilišta u Edinburghu te joj već predviđaju vrlo uspješnu manekensku karijeru. O Ameliji Windsor još uvijek ne zna se mnogo, ali ona je kći Georgea Windsora i unuka vojvode od Kenta, prvog rođaka kraljice Elizabete II. što je čini 36. u redu za prijestolje.

U veljači prošle godine časopis Tatler uvrstio ju je na listu najljepših članova kraljevske obitelji, a Telegraph ju je proglasio jednom od najbolje odjevenih mladih pripadnika plave krvi, nakon što se na proslavi 90. rođendana kraljice Elizabete pojavila u maloj crnoj haljini brenda Dolce&Gabbana, koji su je inače i prvi angažirali kao manekenku za svoju reviju. Mlada je Amalia tada oduševila mnoge. 

🌈😬🌈😬🌈

A post shared by Amelia Windsor (@amelwindsor) on

Od tada je njezino ime postalo vrlo popularno u svijetu modela te se nakon sudjelovanja i na pariškom tjednu mode sada pojavila i u kratkom videu za dizajnersku obuću Penelope Chilvers. Pogledajte kako se u tome snašla svestrana nasljednica.

Amalia Windsor u videu za obuću Penelope Chilvers Autor: Youtube

'Voljela bih dati svoj doprinos nekom aspektu kreativnog procesa. Tijekom godine dana života u inozemstvu željela bih doista pridonijeti razumijevanju svakog aspekta modne kuće: od izrade tkanina do produkcije modne revije', rekla je Amelia za Vogue. 

Lemons 🍋

A post shared by Amelia Windsor (@amelwindsor) on

Kao i većina njezinih vršnjaka, ni ona nije imuna na svijet društvenih mreža pa tako gotovo svakodnevno objavi neku od svojih fotografija avantura po svijetu. 

🙏

A post shared by Amelia Windsor (@amelwindsor) on