DRUGAČIJI ODGOJ

Princ William odlučio prekinuti dugogodišnju tradiciju

18.04.2017 u 19:49

Bionic
Reading

U povodu zdravstvene kampanje Heads Together britanski princ William otkrio je pjevačici Lady Gagi koju odgojnu metodu nikad neće prakticirati na sinu Georgeu i kćerkici Charlotte

'Stisnute usne' izraz je koji se koristi u Engleskoj kao simbol poželjnog prikrivanja emocija i godinama se prakticira kao odgojno pravilo. Britanski princ William međutim odbija nastavljati ovu tradiciju.

'Kate i ja odlučili smo da odgajamo djecu tako da otvoreno razgovaraju o svojim osjećajima', izjavio je William u razgovoru koji je zatim prenijelo mnoštvo britanskih medija.

U povodu zdravstvene kampanje Heads Together, William je obavio videorazgovor s pjevačicom Lady Gagom na temu mentalnog zdravlja. 'Možda postoje neke situacije u kojima je poželjno zadržati stisnute usne, no za to se ne smije platiti cijena svojim zdravljem', mišljenja je William.

Lady Gaga + princ William | Heads Together | #oktosay Autor: Youtube

William i njegov brat Harry nedavno su priznali da su dugo potiskivali misli o majčinoj smrti, no nova generacija u kraljevskoj palači, po svemu sudeći, neće se jednako nositi s emocijama.