UPEČATLJIVA KOMBINACIJA

Ona je najbolji dokaz da su vedre boje sjajan izbor bez obzira na sezonu ili godine na papiru

10.12.2021 u 15:18

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, španjolska modna ikona i jedna od najpoznatijih pedeset plus influencerica vječita je modna inspiracija te iznova dokazuje kako se dobar stil s godinama samo dodatno 'brusi'

Kreativna Španjolka ponovno je sve oduševila s ludo dobrim lookom koji je izazvao opće oduševljenje među njezinim brojnim obožavateljima.

Sjedokosa Španjolka najbolji je dokaz kako modni svijet više nije rezerviran samo za mlađahne influencerice jer i u kategoriji pedeset plus ne manjka genijalnih fashionistica koje nas iznova oduševljavaju svojim sjajnim modnim rješenjima.

Jedna od njih je zasigurno i Carmen Gimeno koja nikad ne bježi od razigranih boja, uzoraka, smjelih krojeva...

Najpoznatija je po svojim cool kombinacijama haljina i suknji s tenisicama, a ovoga je puta iznova dobila pregršt komplimenata za statement dugi kardigan u intenzivnoj ružičastoj koji je spojila s combat čizmama.

  • +23
Combat čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Odličan dodatak ovoj modnoj kombinaciji bio je upečatljiv remen s neobičnom kopčom u obliku zlatnog guštera kojim je Carmen dodatno istaknula struk.

Torba leopardskog uzorka, kožne rukavice i sunčane naočale retro stila ovom su stajlingu dali dašak damskog glamura.

Iako joj je broj pratitelja u stalnom porastu, skromna Carmen je u jednom ranijem intervjuu izjavila kako se i sama iznenadila uspjehom.

'Bila sam pomalo šokirana kad sam vidjela koliko me je ljudi počelo pratiti i zahvalna sam na tome. Mislim da je ključni trenutak bio i kad sam odlučila prestati bojati sijedu kosu što se jako svidjelo mnogima. Bio je to oslobađajući trenutak za mnoge druge žene. Potaknula sam ih i ohrabrila', rekla je tad Carmen.