UŽIVA U AUSTRALIJI

Ovaj mladenački stajling je baš za nju: Julia Roberts izgleda fantastično u kombinezonu i s trendi šeširićem

10.12.2021 u 12:45

Bionic
Reading

Slavna Julia Roberts koja je ove godine proslavila 54. rođendan, ovih se dana nalazi u Australiji gdje uživa i puni baterije

Nagrađivana američka glumica osvaja i danas svojom bezvremenskom ljepotom i prepoznatljivim osmijehom. Iako je već ušla u šesto desetljeće, prelijepoj Juliji doista bi rijetko tko dao 54 godine koliko je napunila ove godine u listopadu.

Jednu od, po mnogima najljepšh žena svijeta, na crvenom tepihu viđamo u glamuroznim izdanjima, no Julia u slobodno vrijeme njeguje posve drugačiji stil odijevanja.

  • +8
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je i sama istaknula u mnogim intervjuima najbolje se osjeća bez šminke i u casual odjeći, poput udobnih traperica širih nogavica, hudicama, Birkenstock natikačama, ravnoj obući...

Iako je bila posve ležerno odjevena prilikom posjete Gold Coastu, lijepa glumica ipak nije promaknula fotografima.

Julia je privlačila poglede u udobnom crnom kombinezonu od lana koji joj je pristajao kao saliven, ležernom frizurom i bez imalo make upa, a nije odoljela ni čarima šopinga pa se počastila modernim bucket šeširom nadahnutim stilom 90-ih u kremastoj nijansi.

Vesela šarena torba na pruge, ravne kožne natikače, sunčane naočale i malo nakita odlično su se uklopili u ovaj ljetni outift za čistu peticu.

Inače, u jednom ranijem intervjuu, Julia je otkrila kako vitku figuru održava redovitom tjelovježbom četiri puta tjedno, a prakticira jogu, plivanje, pilates...

'Energija, snaga, radost... sve su to stvari koje sebi dajem kroz vježbanje i to na neki način mogu osjetiti u svemu što radim', rekla je slavna glumica koja sa suprugom Danielom Moderom ima troje djece.