FASHION GURU

Da lijepa Lidija Bačić nema baš nekih finesa, još manje stila, dokazala je još jednom dekolteom na izvol'te, a kao prava dama, u kazalištu je držala nogu onako kako i treba - frajerski

  • 10.12.2021 u 11:59

  • Bionic
    Reading

    Stajling Lidije Bačić u RTL-ovoj emisiji zapeo je za oko Fashion Guruu, a raskopčana košulja koja je otkrivala crni grudnjak i zanimljiv stil sjedenja najviše su ga se dojmili

    Tko kaže da Hrvati nisu u toku sa svjetskim trendom - svime vezanom uz svemir. Doduše mi ne putujemo u svemir, ali zato imamo 'Direktora svemira', kod kojeg je u gostima bila i Lidija Bačić.

    Već se odavno zna da lijepa Lidija nema baš nekih finesa, još manje stila, a to je još jednom dokazala dekolteom na izvol'te u RTL-ovoj emisiji. Hoćeš-nećeš, morao si gledati u njezinu otkopčanu košulju i crni grudnjak te čekati hoće li se to još malo rasprsnuti pa da doživljaj bude potpun.

    • +10
    Lidija Bačić Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/RTL

    To se nažalost nije dogodilo, ali bilo je sasvim dovoljno tresuckanje njezina poprsja, na oduševljenje svih gledatelja, pa i ostalih sudionika u kazalištu.

    Kao prava dama, u kazalištu je držala nogu onako kako i treba - frajerski.

    Ako nisi gledao u dekolte, onda si mogao izabrati neku drugu točku na zanosnoj Lidiji. Za nju je to bio klasičan stajling: bez puno promišljanja nabacila je tajice-hlače, salonke, jer ipak smo u kazalištu, i traper košulju. Tu je i raspuštena valovita kosa - sasvim dovoljno da emisija bude zabavna.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.