uvijek svoja

Ona je kraljica na prvi pogled nespojivih komada i uzoraka: Ljupka Gojić Mikić izgleda sjajno u chic kombinaciji koja pršti bojama

13.05.2022 u 10:33

Bionic
Reading

Modni događaj Atelier održanu atriju Klovićevih dvora privukao je brojna poznata imena, a bila je to prilika za pokazivanje živopisnih i upečatljivih modnih kombinacija. Posebnu pažnju privukla je Ljupka Gojić Mikić koja je pokazala još jedan originalni stajling iz garderobe na kojoj joj zavide brojne zaljubljenice u modu

Ljupka Gojić Mikić slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a taj laskavi status opravdava svakim svojim pojavljivanjem. Ljupka nevjerojatno lako kombinira naizgled nespojive modne komade. Njezin modni stil je poseban, neobičan i mladenački zaigran, a iako modne trendove prati vrlo vješto ih uklapa u svoje u svoje maštovite modne kombinacije.

Ljupka će bez puno ustezanja posegnuti za vrućim modnim trendom, no rijetko kada će odabrati određeni model koji nose baš svi, uvijek će ostati vjerna svom stilu.

Najnovija efektna modna kombinacija iz ormara jedne od najbolje odjevenih Hrvatica ovoga puta je uključivala laganu košulju cvjetnog uzorka i duljeg kroja s našivenim džepovima s prednje strane.

  • +22
Poznati na prvoj večeri Ateliera Izvor: Promo fotografije / Autor: ZVONIMIR_FERINA

Uz vibrantnu košulju Ljupka je kombinirala iste takve hlače, a ovaj odjevni set potpisuje Acne Studios. Kombinacija laganih hlača i prozrače košulje predstavlja trenutno vladajući trend setova nastalih po uzoru na pidžame koji nude udobnost nošenja no zadržavaju chic izgled.

Hlačama i košulji u plavo-crnom uzroku Ljupka je dodala malo jarke boje, izbor je pao na JW Anderson natikače s petom u neodoljivoj ružičastoj boji, nijansi koja se pravi hit ove sezone. Za ovu modnu poslasticu potrebno je izdvojiti 477 eura, odnosno 3600 kuna, a trenutno su na sniženju te se prodaju za 358 eura, odnosno oko 2700 kuna.

Modnu kombinaciju zaokružila je smeđom midi torbom, također s potpisom JW Andersona, odmah prepoznatljiva po ukrasnom oversized lancu s prednje strane. Cijena joj iznosi 1 383 dolara odnosno nešto malo manje od 10 tisuća kuna.