trendi look

Još jedna sjajna modna lekcija Ljupke Gojić Mikić: Ovu haljinu na vješalici možda ne biste ni pogledali, no jednom kada je isprobate, više je nećete htjeti skinuti

05.05.2022 u 09:11

Bionic
Reading

Slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a svakim svojim javnim pojavljivanje Ljupka Gojić Mikić potvrđuje taj laskavi status i oduševljava modnim izborima. Ljupko, jednostavno, a tako efektno – jedna od naših najuspješnijih manekenki ponovno je oduševila stajlingom

Zagrebačka škola za modu i dizajn proslavila je trideseti rođendan i tom prilikom organizirala modnu reviju. Odjevena u slojevitu i asimetričnu haljinu modnom pistom se prošetala i Ljupka Gojić Mikić, a mnogima je za oko zapela još jedna efektna modna kombinacija iz ormara jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

Ljupka doista ima istančano oko za upečatljive modne komade, one koji tek kada ih se obuće poprimaju posve drugačije lice, a dokazala je to i ovom kombinacijom. Na oko jednostavna midaksi haljina imala je zvonolike rukave rukave i šareni print, a na Ljupki je izgledala doista sjajno.

Ovu modnu poslasticu Ljupka je 'upiknula' kod brenda Dodo Bar Or, a upravo su haljine ove duljine veliki sezonski hit. Pletena haljina pripijenog kroja i jacquard uzroka u žutoj i zelenoj boji skrivala je još jedan poseban detalj – otvorena leđa zahvaljujući okruglom izrezu, što je kreaciji davalo zavodljiv i senzualni šarm. Haljina se prodaje po cijeni od 635 funti, odnosno nešto malo manje od 4800 kuna, a eklektičan stil i potpunosti se slaže s Ljupkinim istančanim osjećajem za stil.

Uz haljinu koja je bila sjajna podloga za ležerni i chic stajling, Ljupka je nabacila maslinaste combat čizme te predimenzioniranu crvenu Birkin torbu, dovoljnu veliku da u nju stanu sve stvari potrebne zaposlenoj majci troje djece.

Ljupka je jedna od naših najuspješnijih manekenki, a s razlogom slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica. Istančanim osjećajem za stil spaja nespojivo, hrabro se poigrava uzorcima, bojama i krojevima. Kod Ljupke prolaze različite modne kombinacije koje ne podliježu vladajućim trendovima. Uvijek je vjerna svom stilu i kod nje vrijedi jednostavno pravilo: samo da nije obično, dosadno i klasično. Osim zanimljivih modnih kombinacija, slaba je i na torbice, a jednom prilikom nam je priznala kako ih skuplja dulji niz godina.

  • +6
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

'Kolekcionarka sam torbica od svoje osamnaeste godine. Bila je to velika ljubav dok nisu došle Jana i Mila pa sam počela razmišljati kako ih spasiti od njih dvije. Uz cipele im je to najdraži dio maminog ormara. Da, sve su mi jednako drage, a trenutačno nosim one koje su mi najpraktičnije,' rekla nam je jednom prilikom u intervju.