'jedan dan na knežiji'

Zaljubljeni i sretni: Ljupka Gojić Mikić pokazuje kako uživa sa suprugom Mihaelom

06.05.2022 u 11:11

Bionic
Reading

Naša najuspješnija manekenka u povijesti, danas uspješna poduzetnica i nogometaš žive jednu od najljepših ljubavnih priča. Jedan od najomiljenijih domaćih parova ima tri kćeri - Jannu Sienu, Milu Amelie i Mari Danu, a Ljupka često pokazuje dogodovštine iz njihove svakodnevice

Premda na Instagramu većinom dijeli prizore s njihovim neodoljivim djevojčicama, ovog puta u fokusu su bili ona i suprug Mihael Mikić s kojim je u rujnu proslavilila 15. godišnjicu braka.

Ljupka Gojić Mikić pokazala je svojim pratiteljima fotografiju nastalu na terasi svoje slastičarnice gdje su ona i Mika (kako zove svog supruga) ispijali kavu guštajući u toplom proljetnom danu. Ispred njih se na stolu može vidjeti hrpa cvijeća. 'Jedan dan na Knežiji', napisala je u hashtagovima.

Njihov je odnos uvijek bio skladan i bez ikakvih skandala premda im na početku nije bilo lako. Naime, Ljupka je gurala sve uspješniju modnu karijeru, a Mihael je potpisivao ugovor za nogometni klub Kaiserslautern. Unatoč svim obavezama i pretrpanim rasporedima, uspjeli su održati vezu na daljinu.

  • +6
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL