SKUPOCJENA VERZIJA

Omiljene New Balance tenisice nikada nisu izgledale glamuroznije

07.02.2024 u 10:17

Bionic
Reading

Posljednja suradnja brendova Miu Miu i New Balance ujedno je i najluksuznija

Od 2022. godine i tadašnje kolekcije brenda Miu Miu za sezonu proljeće/ljeto, traje njegova suradnja sa poznatim sportskim brendom iz Bostona. Od tada je Miu Miu x New Balance suradnja iznjedrila nekoliko verzija modela tenisica 574, a posljednja u nizu svojevrsna je kruna njihove i više nego uspješne suradnje.

Poput malezijskog dizajnera Jimmyja Chooa, koji je kristalima Swarovski presvukao kultne čizme s potpisom brenda Timberland, Miuccia Prada isto je učinila s proslavljenim modelom tenisica brenda New Balance.

Prvi put viđene u kolovozu 2023. i tiho lansirane ubrzo nakon toga, tenisice Miu Miu x New Balance 574 najistaknutije su po mnogim toplinski zavarenim umjetnim kristalima pričvršćenim na području prstiju, pete i, naravno, na 'N' logu.

Rezultat navedenog je uočljivi model luksuznih tenisica u duhu trendova s početka milenija - šaramntno kičast, baš kao i komadi brenda Miu Miu.

Lansirane u ograničenom izdanju još uvijek se nalaze u prodaji po cijeni od gotovo 1600 eura u web trgovini talijanskog brenda, odnosno 700 eura više od do sada lansiranih verzija tenisica Miu Miu x New Balance 574.

Miuccia Prada ne planira tako brzo prekinuti suradnju sa sportskim brendom iz Bostona. U nadolazećoj kolekciji predstavljenoj u listopadu prošle godine prezentirala je vlastitu verziju modela 530, s ravnijim potplatom i gornjim dijelom od kombinacije antilopa, kože i mreže - u nijansama bijele, smeđe i bež boje.

Miu Miu verzije tenisica New Balance nisu ni blizu tako popularne poput modela koji su im prethodili, ali imaju sličan dizajn, koji se savršeno slaže s trenutnim ozračjem koje vlada u mlađem brendu gospođe Miuccie Prade.

I, što je najvažnije, dokaz su da je brend Miu Miu u stanju odvesti i najobičniju obuću na sasvim novu razinu.

New Balance x Miu Miu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije