INSPIRIRANE NEW YORKOM

Jimmy Choo i Timberland ponovno udružili snage: Jesu li ovo najglamuroznije čizme sezone?

02.12.2022 u 14:51

Bionic
Reading

Nakon što je početkom godine oduševio javnost kreiranjem zajedničke kolekcije obuće s modnom kućom Mugler, proslavljeni malezijski dizajner Jimmy Choo ponovno je udružio snage s Timberlandom – tvorcem legendarnih žutnih čizmi od nubuk kože

Godine 2020. proslavljeni malezijski dizajner obuće potpisao je suradnju godine. Prepoznatljivi glamur svog brenda, Jimmy Choo spojio je s nasljeđem brenda Timberland za ekskluzivnu capsule kolekciju koja je očekivano rezultirala ogromnim prodajnim uspjehom.

Jimmy Choo i američki Timberland sada su lansirali svoju drugu zajedničku kolekciju inspiriranu gradom New Yorkom s parolom - odvažnost.

Nakon uspjeha njihove neočekivane modne suradnje, Jimmy Choo i Timberland daju novu dimenziju svojoj suradnji pozivajući se na Harlem's Fashion Row.

Ova modna agencija sa sjedištem u New Yorku, koja pruža mogućnosti afroameričkim i latino dizajnerima u usponu, upoznala ih je s dizajnericom Shanel Campbell.

Svoj stilski pristup Campbell kombinira sa stilom Jimmyja Chooa kako bi dizajnirala kultne Timberlandove čizme od nubuk kože. Zajedno su osmislili nekoliko modela za muškarce i žene, uključujući dva od blistavog ružičastog baršuna nadograđenog prozirnim potplatima, klasične čizme s utisnutim Jimmy Choo logom, crne gležnjače ukrašene Swarovski kristalima i ultrapoželjne čizme do bedara.

Zvjezdani model ove suradnje nesumnjivo su kultne timberlandice s dodatkom pete, prekrivenekristalima Swarovski koje su, u ograničenoj količini i po cijeni od gotovo 37 tisuća kuna, ekskluzivno dostupne na web stranici brenda Jimmy Choo.

Bež čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije