SELENA GOMEZ

Omiljena zvijezda obožava tenisice koje za promjenu nisu bezobrazno skupe

18.10.2017 u 14:15

Bionic
Reading

Selena Gomez jedna je od najutjecajnijih mladih zvijezda, na koju se ugledaju brojni tinejdžeri diljem svijeta, no samo rijetki mogu kopirati njezine dizajnerske modne kombinacije. Ljepotica je nakon niza skupocjenih tenisica konačno pronašla jeftiniji model koji joj je prirastao srcu

Pjevačica i glumica Selena Gomez jedna je od rijetkih slavnih ljepotica koja nikad ne griješi kada je moda u pitanju. 25-godišnja ljepotica, koja je ujedno najpopularnija svjetska zvijezda na društvenim mrežama, zahvaljujući vojsci od 128 milijuna pratitelja samo na Instagramu modni je uzor brojnim tinejdžericama koje pronalaze inspiraciju u njezinim odjevnim kombinacijama.

Slavna brineta svakodnevno dokazuje da zna koketirati s trendovima, a njezin trenutno omiljeni komad u ormaru su obične bijele tenisice koje pjevačica nosi gdje god stigne. Posljednjih tjedana gotovo da se nije izuvala iz tenisica Louis Vuitton koje je nosila u casual varijantama, uz traperice i haljine.

  • +10
Selena Gomez u omiljenim tenisicama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No čini se kako je američka miljenica u svoju kolekciju bijelih tenisica dodala i jedne po puno prihvatljivijoj cijeni. Riječ je o tenisicama na čičak Puma Basket, koje se u web trgovinama prodaju po cijeni od 700 kuna.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Selena svoje je nove miljenice kombinirala uz svilenu haljinu dizajnerice Olivije Von Halle, koja podsjeća na gornji dio pidžame, a stajling je začinila crnim krznenim šalom i dvobojnom torbom Coach, brenda čije je pjevačica zaštitno lice. Pjevačica je za popularni brend dizajnirala vlastitu liniju torbi koju, baš kao i bijele tenisice, nosi u svakoj prilici.

  • +23
Selena Gomez s omiljenom torbom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da slavna pjevačica itekako zna unovčiti svoju popularnost, govori i to da je nakon suradnje s kućom Coach nedavno potpisala suradnju s Pumom te će za popularni brend sportske odjeće i obuće dizajnirati liniju tenisica, baš kao što to već duže vrijeme radi njezina starija kolegica Rihanna.

Selena out in New York, October 17th #selenagomez #selenator #selenagomezupdates

Objavu dijeli Selena.Gomez.Updates (@selena.m.gomez.updates)