novi brend

Puno stila, malo novca: Slavna ljepotica ne skida se iz haljina koje se isplati imati

01.10.2017 u 12:34

Bionic
Reading

Pjevačica Selena Gomez definitivno ne zna za pogreške kada je moda u pitanju, a kada čak tri puta za redom odjene haljinu novog brenda u povoju, onda bez razmišljanja treba vjerovati kako je riječ o brendu koji ćemo uskoro viđati sve češće na slavnim damama

Pjevačica i glumica Selena Gomez otkrila je novi omiljeni brend haljina, a riječ je o francuskom brendu odjeće Rouje koji je osnovala parižanka i trendseterica Jeanne Damas, inače najbolja prijateljica seks simbola današnjice, modela Emily Ratajkowski

Njezine cvjetne haljine i suknje inspirirane su damskim 60-tima i pariškim stilom, a najbolje od svega je što se cijena osebujnih haljina s vintage prizvukom kreće po pristupačnih 900 do 1.300 kuna, što i nije toliko paprena cijena, obzirom da smo vodeće zvijezde navikli viđati u luksuznim dizajnerksim komadima, koje si većina 'smrtnika' ne može priuštiti.

Američka miljenica Selena Gomez nije mogla odoljeti Rouje 'haljini s dušom'. Slavna 25-godišnja pjevačica Rouje je nosila već nekoliko puta, a jedan joj se model posebno svidio. Riječ je o Gabin haljini midi kroja se na službenoj online trgovini brenda prodaje po cijeni od 1.270 kuna, koju je lijepa Selena nosila u čak dvije boje - crvenoj i crnoj.

  • +40
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Crnu haljinu ljepotica je uklopila uz bijele Louis Vuitton tenisice, crvenu Coach torbu i tamne naočale brenda Roberi & Fraud, a preko ramena je prebacila vunenu bijelu vestu, idealan modni detalj koji je začinio ovu casual kombinaciju.

U identičnom modelu haljine u crvenoj boji pjevačica je u subotu viđena u New Yorku. Ovoga puta, ljepotica je zablistala u nešto elegantnijem izdanju. Popularnu haljinu uskladila je sa Sergio Rossi sandalama na petu u boji ružičastog zlata, koje su cjelokupnom stajlingu dale ženstvenu notu.

Zahvaljujući pop pjevačici haljina je rasprodana u rekordnom roku, što je francuskoj dizajnerici donijelo ne samo zaradu, već i medijsku pažnju. Lijepu Parižanku samo na Instagramu prati više od 610.000 pratitelja s kojima utjecajna fashionistica svakodnevno dijeli svoje 'chic' odjevne kombinacije.

@dnamodels girls 🍷💋

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Selena je Rouje haljinu nosila i 15. rujna, no umjesto dužeg modela, ovaj se put odlučila za svijetloplavu kratku haljinu iznad koljena koju je uskladila s bijelim Louis Vuitton tenisicama, velikom bijelom Coach torbom, trendi ring naušnicama i popularnim okruglim modelom sunčanih naočala.