UVIJEK DOTJERANA

Olja Vori uvijek zna privući poglede, a ovoga je puta to uspio i Igor, i to sa zvjerskim motivima

22.05.2021 u 19:00

Bionic
Reading

Naš proslavljeni rukometaš Igor Vori i njegova supruga Olja iskoristili su subotnje prijepodne za šetnju zagrebačkom špicom, a poznata zaljubljenica u modu ni ovoga puta nije propustila priliku da zablista svojim modnim odabirom

Iako je u javnosti Olja Vori poznata po razigranim modnim kombinacijama koje bi samo najhrabriji odjenuli na sebe, ovoga je puta za šetnju špicom odabrala nešto umjereniju modnu kombinaciju.

Zaljubljenica u modu je odjenula kombinezon u njoj omiljenoj ružičastoj boji uz kojega je skombinirala salonke u istoj boji s bijelim mašnicama, uz koje je uskladila bijelu torbu i bisernu ogrlicu.

Svojoj ružičastoj kombinaciji dodala je čupavu jaknicu u istoj boji, no tmurno subotnje prijepodne bilo je toplije nego što se činilo pa je jaknu nosila preko ruke.

Njezin suprug Igor Vori je za špicu odabrao sportskiju kombinacijiu traperica i tenisica, a 'zvjerski' motiv njegove crne majice čini se popularan među sportašima.

Marin Čilić, Igor i Olja Vori na subotnjoj špici Izvor: Pixsell / Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL

Naime, s rukometaševe majice pogled privlače i krv u žilam lede očnjaci opakog psa, a špicom se u subotu prošetao i tenisač Marin Čilić na čijoj majici očnjake pokazuje lav.