UVIJEK DOTJERANA

Zna kako se privlače pogledi: Olja Vori u upečatljivoj modnoj kombinaciji prošetala špicom

05.09.2020 u 15:22

Bionic
Reading

Za suprugu našeg rukometaša Igora Vorija, moda je igra i tako joj već godinama pristupa. Olja Vori i ovu je subotu provela na špici u društvu prijateljice, a istaknula se rozom neobičnom haljinom

Olja Vori u javnosti je poznata po razigranim modnim kombinacijama i često na sebe odjene nešto što se većina ne bi usudila. Njezine modne avanture na Instagramu prati nekoliko tisuća obožavatelja, a isto tako supruga našeg rukometaša prezentira se redovito i na zagrebačkoj šipci.

I ove subote visoka je Splićanka uživala u dobrom društvu u centru Zagreba, a nosila je rozu haljinu na točkice s predimenzioniranim gornjim dijelom napravljenim u nekoliko slojeva volana. Po tome je haljina dobila na posebnosti. Uz ovu izuzetno jarku boju haljine, Olja se nije ustručavala stilizirati jednako upečatljive sandale u boji zelene trave.

‘Čini mi se kako moja modna razigranost i ljubav prema bojama najviše vuče na talijansku modu, a kada bih trebala odabrati najdraže brendove koji me najbolje opisuju, onda su to Dolce & Gabbana i Gucci, iako smatram da u današnje vrijeme street style brendovi jako brzo izbacuju i prate trendove sa svjetskih modnih pista i mislim da svatko može pronaći nešto za sebe. Također volim Patriziju Pepe i Twin Set koji su srednjeg cjenovnog ranga i imaju jako dobre komade. Ja sam jedna od onih žena koje svugdje mogu pronaći nešto za sebe', izjavila je za tportal ranije Olja Vori.

Olja Vori na špici Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL