MODNO USKLAĐENI

Dotjerani prošetali Zagrebom: Igor Vori za špicu je odabrao sportsku eleganciju, a supruga Olja gležnjače od 8.850 kuna

19.09.2020 u 14:47

Bionic
Reading

Sunčana subota brojne je Zagrepčane izmamila na ulice, a najveća gužva bila je na Cvjetnom trgu, popularnoj zvanoj špici. Dok ispijaju jutarnju kavu, najdraža zanimacija većine Zagrepčana je pikiranje prolaznika pogledom, a najviše zanimanja s razlogom je privukla obitelj Vori

Bivši hrvatski rukometaš Igor Vori iskoristio je posljednje tople dane da s obitelji prošeta centrom Zagreba. U društvu supruge Olje i kćerkice Nike jedan od naših najuspješnijih rukometaša uživao je u suncu na špici, a zahvaljujući svojim stajlinzima obitelj Vori nije promaknula fotografima, kao ni mnogim građanima.

39-godišnji rukometaš odlučio se za sportsku eleganciju - sive hlače i plavu polo majicu u kombinaciji s provjerenim bijelim tenisicama i tamnim sunčanim naočalama, dok su ga njegove ljepotice modno ispratile, odlučivši se također za bijelo-plavu kombinaciju.

Igor Vori u šetnji špicom sa suprugom Oljom i kćeri Nikom Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/Pixsell

Sedmogodišnja Nika izgledala je kao mamina mala kopija u čipkastoj bijeloj haljinici preko koje je prebacila plavu traper jaknu. Isti stajling isfurala je i Olja koja je za razliku od svoje princeze na nogama imala ipak nešto skuplju obuću.

Olja, koja je velika zaljubljenica u modu, iz ormara je izvukla skupocjene gležnjače s izrezima s potpisom modne kuće Balenciaga koje se u pravilu nose na bosu nogu, a koje su se, kada su tek predstavljene, prodavale po cijeni od 8.850 kuna. Obzirom da je riječ o čizmama iz stare kolekcije, do ovog je modela trenutno teško doći.