španjolski dizajn

Olivia Palermo nije bez razloga ikona stila: Pronašla je haljinu u kojoj je nemoguće loše izgledati

27.01.2023 u 14:48

Bionic
Reading

Olivia Palermo bespogovorna je modna ikona, ali i omiljena je meta fotografa koji je prate u stopu. Svako je njezino pojavljivanje u javnosti predstavlja vrijedan modni događaj. Ovog puta zanosna Olivia Posjetila je Španjolsku kladeći se na španjolsku modu i pogađate – nije pogriješila

Nakon što je u Parizu, gdje trenutno Tjedan mode doživljava svoj vrhunac servirala sjajne modne kombinacije zahvaljujući kojima će modni komadi poput visokih kožnih čizama te kožne suknje ženstvenog A-kroja zasigurno naći na listi želja brojnih zaljubljenica u modu, Olivia Palermo spakirala je kofere i krenula u Španjolsku.

Stigavši u Sevillu gdje se održava Međunarodna revija flamenka, a sklopu njega i modni događaj Simof, omiljena modna ikona posegnula je za španjolskim dizajnom i servirala još jednu modnu pobjedu.

  • +8
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: 843/MONTSE/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Olivia ima istančan instinkt za izbor upečatljivih i malo drugačijih modnih komada koji garantirano privlače pažnju. Ovog puta izbor je pao na sjajnu haljinu s puno volumena i puf rukavima u intenzivnoj ljubičastoj boji bez printa. Kreacija je djelo španjolskog dizajnera Antonia Garcie koji je prepoznatljiv po klasičnoj, umjerenoj i suptilnoj eleganciji.

Haljinu zanimljivpg kroja i izvedbe Olivia je kombinirala s klasičnom crnom dolčevitom, a dozu sjaja dodala je čizmama prekrivenim sjajnim detaljima te nizom od nekoliko sjajnih lančića. Ljubičasta boja bila je vrlo dominantna prošle godine, kako u modi, tako i u uređenju interijera, a ako je za vjerovati Oliviji, čija se modna predviđanja često ispune, ta nijansa bit će vrlo poželjna i u godini pred nama.

Dovoljno jaka da ostavi dojam, a opet suptilna da ne bude nametljiva, ljubičasta svaki stjaling podiže na viši nivo, a Olivijina haljina dokaz je da se modno riskiranje itekako isplati.

olivia palermo

Potvrdila je svoj status modne ikone i pokazala suknju i jaknu nosive godinama, a njene čizme nikog ne ostavljaju ravnodušnim

Pogledaj galeriju