MODNI DUO

Olivia i Nicky ukrale pozornost u šetnji: Najstajliš prijateljice teško je ne primijetiti

26.02.2021 u 18:10

Bionic
Reading

Ikona stila i najpoznatija modna influencerica na svijetu Olivia Palermo uvijek je sjajno dotjerana te iznova oduševljava svoje brojne obožavatelje

Olivia je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama, a kad joj se u šetnji uz kavu pridružila prijateljica Nicky Hilton to je bio dnevni modni happening.

Besprijekorno dotjerane prijateljice izgledale su kao da su se upravo došetale s modne liste te su ponovno pokazale nepogrješiv osjećaj za stil.

  • +2
Nicky Hilton i Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Olivia je briljirala u crnoj kombinaciji koja je uključivala robusne gležanjače na petu dok je Nicky privlačila poglede u svijetloplavom ogrtaču koji je upotpunila balerinkama i torbicom Birkin boje konjaka.

Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Ležerna dnevna izdanja upotpunile su i sunčanim naočalima i zaštitnim maskama koje su obavezne i na javnim površinama u New Yorku zbog opasnosti od širenja koronavirusa.

Stajliš prijateljice uživale su u šetnji i razgovoru, a zasigurno je jedna od tema bila i moda budući da obje njeguju sofisticiran stil odijevanja.

I dok je njezina sestra Paris nedavno objavila četvrte zaruke, Nicky (37) godinama živi mirnim obiteljskim životom u New Yorku sa suprugom, članom bogate i moćne obitelji Rothschild i kćerkicama.