prva sezona podcasta

Olimpijski, paraolimpijski i svjetski prvaci u prvoj sezoni (ne)sportskog podcasta «Na entu»

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U novoj ulozi voditelja (ne)sportskog podcasta Mario Petreković ugostio je hrvatske olimpijsce i paraolimpijce, trofejne hrvatske sportaše, koji su umjesto razgovora o pripremama za naredne sportske izazove u Tokiju s Petrekovićem vrijeme uglavnom proveli uz obavljanje kućanskih poslova, crtanje i vraćanje u školske klupe kroz ispunjavanje nesportskog leksikona

Sve to možete pogledati u prvoj sezoni novog podcast serijala «Na entu s Marijem Petrekovićem» koji je ugostio niz uglednih sportaša kao što su Sandra Perković, Josip Glasnović, Anđela Mužinić, Damir Martin, Barbara Matić, Branimir Budetić, Sandra Paović, Mihovil Španja, Tonči Stipanović itd.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Podcast je pokrenut kroz suradnju Allianza Hrvatska s Hrvatskim olimpijskim odborom i Hrvatskim paraolimpijskim odborom, koji su Mariju predložili da u nedostatku sportskih natjecanja u 2020. sportašima pruži novu vrstu (ne)sportskih izazova.

“Izrazito nam je drago što smo uspjeli pronaći sinergiju između olimpijskog i paraolimpijskog svijeta te gledateljima približiti drugu stranu naših vrhunskih sportaša. Raduje nas što smo kao pokrovitelj sportskog ekosustava dobili priliku  ponuditi dašak opuštanja i smijeha.”, izjavila je Vanja Bzik iz korporativnih komunikacija Allianz Hrvatska.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Svih osam epizoda prve sezone podcasta «Na entu» možete pogledati na stranici

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!