UDOBNE I PRAKTIČNE

Oduševljeni ste trendom traperica širih nogavica? Evo s kojim modelom cipela sjajno izgledaju

13.06.2022 u 15:28

Bionic
Reading

Mokasinke, odnosno loaferice, omiljeni su model mnogih zaljubljenica u modu te ih vrlo rado uključuju u svoje dnevne stajlinge

Ako ne volite pokazivati prste, a balerinke, mule natikače ili slingback modeli nisu baš vaš najdraži izbor, razmislite o univerzalnim loafericama koje podjednako dobro funkcioniraju i u uredskom okruženju.

Loaferice se neko vrijeme nisu pojavljivale na modnoj sceni, da bi njihova popularnost naprosto eksplodirala prije nekoliko sezona zahvaljujući Guccijevom modelu koji je osvojio zaljubljenice u modu poput Lily Collins, Dakote Johnson, Kendall Jenner...

  • +11
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ovaj prepoznatljivi model cipela zavoljela je i fashionistica Sienna Miller, zvijezda hvaljene serije 'Anatomija jednoga skandala', miljenica modnog svijeta i vječita modna inspiracija.

Atraktivna 40-godišnjakinja briljira na crvenom tepihu, ali i u dnevnim prigodama, a jedan od njezinih omiljenih komada su traperice širih nogavica, ovosezonski veliki hit.

KRALJICA STILA

Tako jednostavno, a tako lijepo: Sienna Miller ponovno ima genijalan casual stajling

Pogledaj galeriju

Pa ako niste sigurni kako ih kombinirati, zgodna glumica je na French Openu pokazala ludo dobar stajling: kombinirajte ih s mokasinkama.

Njezina kombinacija koju vrijedi kopirati savršeno je utjelovljenje casual elegancije i idealna je za mnoge prigode.

Sienna je sve očarala u toj ležernoj kombinaciji na tribinama u Parizu spojivši traperice širih, nešto kraćih nogavica od ispranog denima s crno-bijelim loafericama s potpisom Guccija i bijelim džemperom (Lacoste) te je tako stvorila upečatljiv nonšalantni stajling koji ujedno izgleda elegantno i udobno.

Nenametljiv make up i cool punđa, podignuta kopčom za kosu, sjajno su se uklopili u ovaj dnevni stajling plavokose ljepotice kojoj je društvo pravio dečko, maneken i glumac Oli Green (25), od kojeg se već neko vrijeme ne odvaja.