HIT KOMAD

Brojne Hrvatice zaluđene su ovim cipelama od 350 kuna: Nakon Franke Batelić i Maje Šuput, u njima viđena i domaća dizajnerica

13.06.2022 u 10:54

Bionic
Reading

Nakon pjevačice Maje Šuput i njezine kolegice Franke Batelić, koje nisu odoljele svjetlucavim zelenim platformama od svega 350 kuna, u identičnima se pojavila još jedna poznata Hrvatica

Na vjenčanju Dine Dragije i nogometaša Tina Jedvaja dizajnerica Kristina Burja, koja stoji izda brenda Krie Design, pojavila se u vrlo efektnom stajlingu koji nije prošao nezamijećeno.

Zgodna brineta iskoristila je ovu priliku za promociju svoje nove kolekcije te odjenula mint zagasitu haljinu na jedno rame, asimetrično rezanu te ukrašenu perjem, trenutno hitom među trendsetericama.

Uz haljinu vlastita dizajna, Kristina je obula vrtoglavo visoke platforme u metalik zelenoj nijansi, koje je moguće pronaći po cijeni od otprilike 350 kuna i to na popularnom Asosu, a proizvodi ih brend Public Desire.

Identičnim sandalama prije nekoliko mjeseci nisu odoljele pjevačica Maja Šuput i Franka Batelić.

Platforme su se ove sezone vratile na modnu scenu te su podijelile mišljenja - neki ih smatraju preglomaznima dok drugi u njima vide idealni modni dodatak za podizanje svakog stajlinga.