ZA SVAKI STYLING

Oduševit će vas vjenčanice s domaćim potpisom

03.05.2016 u 14:17

  • +7

Bajkovite vjenčanice Ivice Skoke

Izvor: Promo fotografije / Autor: Mare Milin

Bionic
Reading

Jedan od vodećih dizajnera haljina s domaćim potpisom, Ivica Skoko, predstavlja novu kampanju za večernje haljine i vjenčanice Into The Sun

Nova je kampanja logičan nastavak uspješne sezone nakon revije na Bipa Fashion.hr kojom je Ivica Skoko još jednom pokazao svoje dizajnersko umijeće, posebno kod gala večernjih haljina izrađenih od luksuznih materijala i s puno ručnog rada.

Autorski potpis kampanji pod imenom Into The Sun dala je poznata fotografkinja Mare Milin koja nastavlja uspješnu suradnju s dizajnerom čiji je ženstven romantični potpis u skladu s njezinom kreativnom vizijom. Skokine haljine, među kojima u ovoj kampanji dominiraju vjenčanice, Mare Milin zabilježila je u toploj, nježnoj, sunčanoj i pomalo nostalgičnoj atmosferi. Mekano svjetlo koje se nježno rasipa po haljinama koje nosi poznata manekenka Mia Matić dočaralo je posebnost i unikatnu ljepotu Skokinih modela, a riječ je o jedinstvenim gala haljinama koje odišu ženstvenošću i glamurom.

'U ovoj smo kampanji naglasak stavili na vjenčanice jer upravo je to u životu mnogih žena najposebnija haljina koju će odjenuti. A ja volim raditi haljine u kojima se žene osjećaju posebno. Svaka od njih zahtijeva individualan pristup našim klijenticama i ne postoje dvije iste haljine. Vjenčana haljina treba biti unikatna poput žene koja je nosi. Takva je i ova kampanja s potpisom Mare Milin', izjavio je dizajner Ivica Skoko. Njegov su zaštitni znak prepoznatljive večernje toalete poznatih žena s crvenog tepiha, a tome se u potpunosti posvetio i svojom posljednjom kolekcijom. Vrhunski materijali poput svile, svilenih satena i čipke u pastelnim bojama pudera, vanilije, zlata ili nježne roze boje evociraju glamur 40-ih godina prošlog stoljeća. Posebnost su ove kolekcije različite vrste čipke koje dizajner odlično kombinira koristeći pritom 3D čipke cvjetnog uzorka koje daju posebnu teksturu, lakoću i živost njegovim ženstvenim krojevima. Haljine Ivice Skoke u kolekciji proljeće/ljeto 2016. odlikuje bezvremenska ljepota i senzualnost koju dizajner reinterpretira na originalan i moderan način.

Zaštitno lice kampanje Into The Sun je prekrasna Mia Matić iz agencije Talia model. Za make-up i styling zaslužna je Ivana Bilandžija Billy, a frizuru potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy.