Kempinski Hotel Adriatic

Odmor u luksuznom resortu od sada tijekom cijele godine

23.03.2023 u 15:50

Bionic
Reading

U novoj sezoni značajne promjene u Kempinski Hotelu Adriatic koje će vas oduševiti

Prestižni golf i spa resort s pet zvjezdica ponovno otvara svoja vrata. Smješten u Istri, u blizini Savudrije i Umaga, Kempinski Hotel Adriatic svojim gostima pruža mogućnost nezaboravnog iskustva i izvanrednog doživljaja Istre i Mediterana. Nevjerojatna prirodna bogatstva, bogata povijest i kulturna baština u kombinaciji s vrhunskom uslugom i ponudom hotela rezultat su višegodišnjeg uspješnog poslovanja te razlog ponovnog posjeta gostiju. Kombinacija prirodnog i modernog rezultirala je konceptom koji uspješno spaja suvremeni stil s autohtonim istarskim koji dominira u Kempinski Hotelu Adriatic.

Nova sezona donosi i značajne novitete kojima će Kempinski Hotel Adriatic svoje poslovanje podići na još jednu višu razinu. Od ove godine Hotel će nuditi svoje usluge tijekom cijele godine što će gostima omogućiti da uživaju u čarima Istre i Mediterana i tijekom zimskih mjeseci. Mogućnost istraživanja Istre i krajolika tijekom cijele godine zasigurno će pružiti poseban doživljaj kao i uživanje u svim pogodnostima koje ovaj luksuzni resort nudi. Kempinski Hotel Adriatic svojim gostima pruža mogućnost uživanja u jedinstvenim sadržajima i uslugama - privatnoj plaži, vrhunski opremljenom spa i golf centru te u mnogim drugim ponudama.

Zasigurno jedna od velikih novosti koja će oduševiti sve strastvene golfere je rebranding golf igrališta te ekskluzivna vijest da je Golf Adriatic postao prvi 'PGA National Golf Course' u Hrvatskoj i u ovom dijelu regije.

'The PGA' je prva udruga profesionalnih golfera na svijetu osnovana 1901. godine. Organizacija svojim članovima pruža podršku te su svojim radom usmjereni na promicanje igranja golfa. Kao dio ove prestižne organizacije, Golf Adriatic ima pravo ekskluzivnosti kao jedino PGA certificirano golf igralište u Hrvatskoj te mogućnost organizacije golf turnira na međunarodnoj razini. Biti dio u ovako prestižnoj organizaciji pridonijet će daljnjem razvoju i rastu, ali i prepoznatljivosti Hotela na svjetskoj razini.

Zahvaljujući svojem izvanrednom timu zaposlenika, Hotel Kempinski Adriatic kontinuirano održava prepoznatljivu visoku razinu usluge i ponude koju nude svojim posjetiteljima. Ovo je samo jedna od dodatnih vrijednosti koja će upotpuniti vaš doživljaj i boravak u Hotelu.

Značajne promjene koje su uvedene u poslovanje uvelike će pridonijeti i olakšati planiranje bijega od svakodnevice. U slučaju da do sada niste imali priliku posjetiti ovu luksuznu oazu, sada je pravo vrijeme za to.

www.kempinski.com/hr/hotel-adriatic