VANITY FAIR PARTY

Odličan oskarovski stajling Jennifer Lopez bacila u vodu golišavom haljinom koja dodaje kilograme

25.02.2019 u 17:53

Bionic
Reading

Nakon svečanog proglašenja pobjednika na Oscarima, svake se godine tradicionalno održava veliki Vanity Fair Oscar Party na kojem se zvijezde zabavljaju do sitnih jutarnjih sati. Raskošne toalete tada se redovito zamijenjuju nešto manje dramatičnim stajlinzima, a nerijetko se dogodi i da slavne ljepotice pokažu više kože. Jennifer Lopez ove je godine bila jedna od njih

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez je na oskarovskom crvenom tepihu iznenadila odabirom metalik haljine prekrivene srebrnim ljuskicama s potpisom Tom Forda, no na velikom Vanity Fair partyju koji je uslijedio J.Lo je osvanula u ne baš tako odličnoj haljini.

Slavna ljepotica na pragu pedesete može se pohvaliti vrhunskom figurom koju svakodnevno teše u teretani, pa je sasvim sigurno željela iskoristiti priliku da na prestižnoj zabavi pokaže sve čari svojih atributa, zaboravivši da je katkad manjak gole kože više seksi od minijaturnih krpica.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pjevačica je odabrala šljokičastu haljinu s plisiranim detaljem i dubokim prorezom koja se pretapa iz crne u plavu, a potom iz plave u ružičastu, a riječ je o haljini s potpisom libanonskog dizajnera Zuhaira Murada, poznatog po ženstvenim i seksi kreacijama.

Haljina ko haljina možda i ne bi bila toliki promašaj da nema duboki prorez koji je na granici vulgarnog, no veći problem je taj što se zbog izrazito mišićave tjelesne građe slavna pjevačica u haljini doimala kao da je nabacila pokoji kilogram.

  • +41
Crveni tepih na Oscarima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za razliku od stajlinga koji je podbacio, J.Lo je zaslužila komplimente za voluminoznu frizuru i besprijekoran make up koji su do izražaja doveli njezinu latinoameričku ljepotu.

NAJPRESTIŽNIJI CRVENI TEPIH

Pogledajte sve haljine s glamurozne dodjele Oscara

Pogledaj galeriju