OSKAROVSKI STAJLING

Drastična promjena: Prelijepa Charlize Theron više nije plavuša

25.02.2019 u 09:47

Bionic
Reading

Zanosna Charlize Theron s pravom nosi titulu jedne od najljepših glumica u Hollywoodu, a glumica rođena u Južnoj Africi ponovno je sve očarala na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele Oscara

Slavne su se ljepotice kao i svake godine itekako potrudile za dodjelu ovih prestižnih filmskih nagrada koja se održala 91. godinu za redom u Dolby Theateru u Los Angelesu.

Charlize Theron, 43-godišnja glumica bila je prava senzacija na crvenom tepihu pojavivši se ovoga puta kao brineta.

  • +5
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa glumica zadivila je svojim profinjenim stajlingom koji je odabrala za ovu prigodu, iako su joj neki modni kritičari zamjerili da je izgledala previše predvidivo.

Visoka i vitka glumica koja je za ulogu u filmu 'Čudovište' nagrađena zlatnim kipićem, igrala je na kartu klasične elegancije u haljini koja je naglasila njezinu besprijekornu figuru.

NAJPRESTIŽNIJI CRVENI TEPIH

Pogledajte sve haljine s glamurozne dodjele Oscara

Pogledaj galeriju

Jedna od najljepših glumica u Hollywoodu čiji je godinama zaštitni znak plava kosa iznenadila je mnoge jer se ovoga puta odlučila i za novu boju kose, tamnosmeđu koja joj također izvrsno pristaje.

Charlize koja je s britanskim glumcem, filmskim agentom 007, Danielom Craigom uručila nagradu Oscar za najbolju sporednu mušku ulogu Mahershalai Aliju za sjajnu ulogu dr. Dona Shirleyja u filmu 'Green Book', bila je utjelovljenje elegancije.

  • +8
Najbolje odjevene dame na dodjeli filmskih nagrada Oscar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa glumica nosila je glamuroznu haljinu koja prati liniju tijela s golim leđima, kreaciju kuće Dior koju je uparila s cipelama Jimmyja Chooa i efektnim Bulgarijevim nakitom.

Inače, na 91. dodjeli nagrada Oscara u najvažnijim kategorijama, onima za najboljeg glumca i glumicu slavili su Rami Malek i Olivia Colman, ali i redatelj Peter Farrelly sa filmom 'Zelena knjiga: Vodič za život'.

Najvažnije nagrade, one za najboljeg glumca i glumicu, kao i film, najviše su se iščekivale, a veliko iznenađenje večeri definitivno je bila dodjela upravo u kategoriji najbolje glumice. Iako su svi bili uvjereni kako će Oscar otići u ruke glumačke legende Glenn Close, stoga kada je pročitano da istog osvaja Olivia Colman za film 'Favourite' iznenađenje je bilo veliko. Tijekom govora 44-godišnja Britanka prvo je odala počast upravo svojoj kolegici Glenn Close, a potom je kroz suhe zahvalila svima kojima je smatrala da treba.