ČISTO BEZ IMALO MUKE

Objavljen sretni dobitnik iRobot robotskog perača podova Braava 390t!

10.08.2020 u 12:04

Bionic
Reading

Razvoj robotike kod mnogih je ljudi izazvao bojazan da će roboti preuzeti naše poslove i ugroziti nam egzistenciju. Danas ih rado ugošćujemo u svojim domovima i prepuštamo im dosadne poslove poput usisavanja podova. No dok su mnogi skupljanje mrvica hrane, dlaka, grinja i prašine s veseljem prepustili robotskim usisavačima, dosta ih još ne zna za robote koji umjesto njih mogu počistiti i oprati tvrde podove

Nitko ne voli brisanje. Od kanti punih prljave vode, do nehigijenskih (i grubih) krpa, to je intenzivan posao koji zahtijeva veliku nadogradnju. Srećom, robotski perači su tu da vam olakšaju život. Sve što trebate je napuniti spremnik, pritisnuti start i pustiti ih da rade svoje.

Već znate za robotske usisavače Roomba no znate li da na tržištu postoji i robot koji donosi kraj vaših muka kada je u pitanju i pranje podova? Kako ne bi više klečali na podu ili upirući nekom drškom, tvrtka iRobot nudi inovativno cjelovito riješenje koje je nedavno po prvi put predstavljeno u Hrvatskoj - robotske perače Braava koji će taj posao obaviti puno preciznije i bezbolnije od vas.

Braava ima dva načina rada. Pitate li se koja? Kod suhog načina Braava uklanja prašinu, dlake životinja, mrvice, kosu sa svih vrsta podnih površina, ali ne može obaviti čišćenje tvrdokornih mrlja koje su se prilijepe za podove. Nečistoća se nakuplja na krpi od mikrovlakana koju nakon čišćenja možete samo istresti ili oprati.

Osim suhog, Braava ima mogućnost i mokrog čišćenja. Pod time mislimo dodatno čišćenje podova nastalim stalnim ulaskom u stan ili kuću s obućom, kućnim ljubimcima i djecom. S robotskim peračima Braava marke iRobot nećete imati puno muke, jer sve što trebate napraviti je krpu za čišćenje zamijeniti onom za pranje i svom robotu u spremnik uliti vodu, a po želji i sredstvo za poliranje. Inovativno, zar ne? Ipak, ovdje se radi o kompaktnom riješenju koja radi dvije stvari, jedno nakon drugoga.

Braava se prilagodila svakom kućanstvu te između nekoliko modela možete izabrati upravo onu po vašoj mjeri.

Braava 390t

Robotski uređaj Braava 390t je vrlo koristan za svaki dom koji ima parket, a prije svega za veća kućanstva ili kuće.S jednim punjenjem Braava 390t može suho očistiti površinu do 92 m2 ili s mokrim čišćenjem do 32 m2 Velika prednost je Sustav Pro-Clean koji omogućuje potpuno čišćenje vaših podova. Braava 390t se može i vrlo brzo napuniti (4 sata ili 2 sata s turbo punjačom), što znači da vrlo brzo može nastaviti s radom.

Za kretanje kroz kuću, Braava 390t koristi svojevrsni GPS - NorthStar navigacijsku kocku koja Braavi šalje signal kojim utvrđuje njezin trenutni položaj u prostoru. Zahvaljujući njemu Braava zna što je već oprala i koja mjesta je još potrebno očistiti. Kada Braava završi s čišćenjem vraća se na mjesto gdje je započela s čišćenjem i isključuje se.

Čitateljima tportala darujemo jedan iRobot robotski perač podova Braava 390t, a dobitnik je Zvijezdana Margetić.

Prilikom prijave na nagradnjaču pristajete na to da iRobot može koristiti vaše podatke u marketinške svrhe.