NINA FLOHR

Odabranica grčkog princa stala pred oltar u raskošnoj Chanelovoj vjenčanici

25.10.2021 u 14:45

Bionic
Reading

Sin grčkoga kraljevskog para i 34- godišnja Nina Flohr iz Švicarske po treći su put proslavilo svoju ljubav, ovoga puta raskošnim vjenčanjem održanim u Metropolitanskoj katedrali u Ateni preko vikenda

Princ Philippos i 34-godišnja nasljednica aviokompanije VistaJet Alice Naylor-Leyland, nakon male ceremonije u St.Moritzu u prosincu i događaja u Stibbington Houseu, organiziranog krajem svibnja ponovno su odlučili proslaviti svoju ljubav.

Rođen u Londonu princ Philippos, čija je krsna kuma britanska princeza Diana, povezan je s brojnim kraljevskim obiteljima diljem Europe, stoga nimalo ne čudi da su brojni od njih protekloga vikenda nazočili njegovom raskošnom vjenčanju u Ateni.

  • +5
Vjenčanje princa Philipposa i Nine Flohr Izvor: Profimedia / Autor: People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mladenka, čija je nova titula princeza Nina od Grčke i Danske, za poseban dan odabrala je raskošnu haljinu od svile i tafta u kojoj je prošetala do oltara, a koja poput haljine kakvu je nosila na prijemu gostiju stiže s potpisom francuske modne kuće Chanel.

Vjenčanicu za crkveni obred nosila uz dugi veo i antiknu tijaru stvorenu od bisera i dijamanata, a koju je kraljica Anne-Marie naslijedila tjednima prije vjenčanja s kraljem Konstantinom.

Iako nije plave krvi, Švicarka Nina Flohr stiže iz imućne obitelji. Njezin otac godine 2004. osnovao je luksuznu privatne aviokompanije VistaJet, a njezina majka Katharina Konečný pokretačica je ruskoga izdanja magazina Vogue i kreativna direktorica brenda Fabergé.

  • +26
Crkveno vjenčanje princa Philipposa i Nine-Nastassje Flohr Izvor: Profimedia / Autor: People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia