OSTVARILA SVOJ SAN

Jennifer Gates pokazala svoju raskošnu vjenčanicu izbliza, još jedno remek djelo slavne Vere Wang

19.10.2021 u 14:37

Bionic
Reading

Najstarije dijete Billa i Melinde Gates, 25-godišnja Jennifer Gates, proteklog je vikenda uplovila u bračnu luku s profesionalnim jahačem Nayelom Nassarom. Vjenčanje o kojem se već danima govori održano je na farmi Gatesovih u okrugu Westchester, u saveznoj državi New York, a Jennifer Gates na dan vjenčanja nosila je dvije, po mjeri rađene, dizajnerske haljine s potpisom kraljice vjenčanica Wang

Obje su djelo slavne dizajnerice vjenčanica Vere Wang, a vjenčanica u kojoj je Jennifer Gates izrekla sudbonosno da kreacija je A kroja u boji slonovače i s dugim rukavima. Gornji dio kao i sami rukavi izrađeni su od rukom vezene francuske čipke, dok je suknja izrađena od talijanskog tila u boji bjelokosti i šampanjca.

Mladenkin look zaokružen je s odgovarajućim dugim velom od talijanskog tila, obrubljenim također francuskom čipkom.

Mladoženja je izgledao sjajno u klasičnom Armanijevom smokingu s đurđicama u reveru, koje su se nalazile i u mladenkinom buketu. Nakon samog obreda vjenčanja gosti su se preselili u šator na domjenak.

Za ovaj dio večeri Jenn se presvukla u drugu haljinu Vere Wang Haute s četvrtastim izrezom, obloženoj tilom u nude nijansi i ukrašenom ručnom aplikacijom od francuske čipke na suknji i naramenicama.

'Vera i cijeli njezin tim bili su tako divni i kreirali su moju vjenčanicu iz snova. Ona je ikona u modnoj industriji i prava pionirka, žena koja je kasno promijenila karijeru i slijedila svoje strasti. Od našeg prvog susreta znala sam da sam u tako dobrim rukama', rekla je Jennifer Gates ne krijući oduševljenje kreacijom Vere Wang, čije vjenčanice rađene po mjeri i željama mladenke koštaju preko 36.000 dolara.

Mladenci su svečanost započeli prvim plesom na 'Yellow Lights', koju je napisao i izveo njihov prijatelj i umjetnik Harry Hudson.

'Nakon same ceremonije htjeli smo da naši prijatelji i obitelj uživaju u izvrsnoj hrani i zabavi. Bila je to lijepa večer i san nam se ostvario', rekla je Jennifer Gates za Vogue.

  • +39
Melinda i Bill Gates na vjenčanju kćeri Jennifer Izvor: Profimedia / Autor: GLH / NGRE / BACKGRID / Backgrid USA

Jennifer Gates i Nayel Nassar upoznali su se na konjičkim utrkama i brzo postali prijatelji. Oboje su diplomirali na Stanfordu, natjecali su se zajedno na međunarodnim konjičkim utrkama sve dok 2019. Jenn nije upisala medicinski fakultet Icahn Mount Sinai. Njihovo prijateljstvo na kraju se pretvorilo u nešto više, a zaručili su se u siječnju 2020. godine kada je Nayel zaprosio Jenn na njezinoj omiljenoj skijaškoj stazi.