BRAČNI PAR BALABAN

Od šuškanja o razvodu do 'sve bih ponovila'

07.07.2014 u 12:26

Bionic
Reading

O razvodu bivše manekenke Ive Balaban i nogometaša Boška Balabana počelo se šuškati prošle godine, kada je Iva izjavila: 'Ovo je naše vrijeme da svatko poradi na sebi, a tako i na našem odnosu. Vrijeme uvijek zna najbolje.' U nedjelju 6. srpnja Iva i Boško proslavili su 12. godišnjicu braka. 'Naših 12 godina, u dobru i zlu… Potpisujem opet', napisala je Iva jučer pokraj njihove zajedničke fotografije na Instagramu

Iva Radić i Boško Balaban, oboje rodom iz Rijeke, u njoj su se i upoznali 2001. Iva je Bošku odmah zapela za oko, što nije ni čudno: 1995. pobijedila je na izboru za Kraljicu Hrvatske, a nekoliko mjeseci kasnije osvojila četvrto mjesto na izboru za Kraljicu svijeta. No Boško ju je osvajao prilično dugo. Vjenčali su se 2002. kod matičara, a slavlje su pripremili u dubrovačkom hotelu Excelsior. Njihova sreća ubrzo je poprimila novu dimenziju. U studenom 2003. rodila im se djevojčica Tasha. Zbog

Boškovih nogometnih obaveza 2004. preselili su se u Belgiju u kojoj su proveli tri godine, a nakon dolaska u domovinu postali su roditelji sina Ivana, čije je krštenje bilo povod za veliko obiteljsko slavlje.


Prilikom krštenja, početkom 2008, Iva i Boško izrekli su zavjete u crkvi Sv. Franje na zagrebačkoj Opatovini. Mladenci su polazili zaručnički tečaj kako bi primili crkveni sakrament. Slavilo se u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a uzvanike je zabavljao Halid Bešlić, Ivino iznenađenje za Boška. Nina Badrić s tadašnjim suprugom Bernardom Krasnićem, Lea i Zvone Boban, Branka i Hrvoje Krstulović, Kristina Bradač i Milana Vlaović - samo su neka poznata imena s kojima je par slavio. Zbog Boškova kluba ubrzo se cijela obitelj preselila u Atenu u kojoj su proveli tri godine, a poslije dolaska u Zagreb dočekao ih je isti scenarij - ponovno stiže prinova! Zbog širenja četveročlane obitelji njihovoj sreći nije bilo kraja. U veljači 2012. stigla je malena Tessa, a Iva je ponovno rodila u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici. Unatoč neopisivoj sreći zbog novog člana obitelji, Iva je krila tugu zbog Boškova boravka u Maleziji, zbog čega navodno tri mjeseca nije vidio kćer. Tada je igrao za klub Selangor, a Iva je jednom prilikom izjavila da život s nogometašem nimalo nije lak, posebno djeci koja se zbog mijenjanja nogometnih klubova stalno moraju seliti.

'Da sam mogla birati, vjerujte mi da bih radije bila bucmasta mama koja ne treba misliti kamo će se seliti i u kojoj će zemlji završiti te hoće li joj suprug stići na porođaj. Kad se rodila Tessa, tri dana prije odlaska u rodilište pozdravila sam se s Boškom jer je otišao u Maleziju i znala sam da tri mjeseca neće vidjeti dijete', ispričala je Iva svojedobno. Nakon Boškova povratka obitelj je ponovno nastavila živjeti normalnim obiteljskim životom.

A da su zajedno u dobru i u zlu, dokazali su zajedničkom fotografijom i proslavom 12. godišnjice braka. 'Naših 12 godina, u dobru i zlu… Potpisujem opet. Ova djeca tada… Žive za svoje troje danas. Sve koji ste tada bili tamo podsjećam da nam čestitate! Svi smo i dalje tu na okupu. Hvala vam za sve ove godine', napisala je Iva pokraj fotografija s njihova vjenčanja.

Unatoč tome što je još krajem prošle godine na pitanje je li njihov brak na prekretnici Iva rekla kako je došlo vrijeme da svatko poradi na sebi, a tako i na njihovom odnosu te da vrijeme zna najbolje, čini se kako su uspjeli prebroditi sve loše dane koji su daleko iza njih, a ispred obiteljska sreća koja je zbog završetka Boškove nogometne karijere i činjenice da ima više vremena za obitelj – još veća.