VJEČNI KOMADI

Od kultnih Hermesovih pa sve do vjernih imitacija za stotinjak kuna: Ovo su natikače u koje se isplati investirati jer ćete ih nositi godinama

28.06.2022 u 06:53

Bionic
Reading

Već godinama kožne natikače ravnih potplata koje slove za najudobnije u ljetnim danima, ne silaze s trona. Dakako najpopularnija verzija ove udobne obuće su Hermes natikače u boji konjaka, za kojima vlada pomama među brojnim zvijezdama, a tržište su preplavile modeli inspirirani njima kojima je također teško odoljeti

Bilo da su vam za oko zapele 4290 kuna vrijedne Hermes natikače koje su s godinama opravdale svoj status, te nakon slavne Birkin torbice postale najpoželjniji komad te francuske luksuzne modne marke, ili pak iz godine u godinu pratite ponudu high street brendova jedno ste sigurno ustanovili – kožne natikače ono su u što se isplati investirati.

Nosit ćete ih godinama, pristaju uz gotovo sve što ljeti namjeravate odjenuti, a jednako su efektne u dnevnim varijantama, na plaži kao i u na nešto opuštenijoj večeri uz malo elegantniji stajling.

Hermes natikače poslužile su kao svojevrsni model svim ostalim modnim kućama pa na koncu i high street brendovima. Mnogi brendovi iz sezone u sezonu predstavljaju nam sve više modela u raznim bojama i varijantama.

Vrlo vjerne 'kopije' za nešto pristupačnije cijene nudi njujorški brend Steven by Steve Madden, zatim londonski Dune, a onda i španjolska Zara.

Nedavno je upravo Hermes 'šlapice' nosila šefica Zare, koja ih sjajno kombinira uz lepršave dnevne haljine, a iz istih se ne skida ni Georgina Rodriguez te supruga našeg nogometaša Domagoja Vide, Ivana Vida. Slavna Metkovčanka pohvalila se svojom bogatom kolekcijom te ove skupocjene natikače posjeduje u desetak boja.

U galeriji u nastavku pogledajte najpopularnije verzije natikača.

  • +16
Ljetne natikače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo