PAPRENI IZNOS

Od cijene ove skupocjene torbe zavrtjet će vam se u glavi

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 09.02.2018 22:10
  • Objavljeno 09.02.2018 u 20:32
Paris Hilton

Paris Hilton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Starleta Paris Hilton koja je nekad punila naslovnice magazina, nije propustila pohvaliti se skupocjenom torbom, prestižnom 'birkinicom', predmetom žudnje mnogih fashionistica

Radi se o luksuzno izrađenoj torbi čija je cijena doista šokantno visoka: za ekstravagantnu ružičastu 'birkinicu' ukrašenu sa 30 tisuća Swarovski kristala, treba izdvojiti nevjerojatnih 65 tisuća dolara (oko 394 tisuće dolara)! Za dekoriranje s kristalima potrošeno je čak 60 sati rada, dok je sama izrada torbe trajala 48 sati.

  • +3

Birkenica Paris Hilton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Paris se pohvalila upečatljivom damskom torbicom na društvenim mrežama, na neki način kompenziravši nestanak čak 20 torbi Birkin koje joj je prije 10 godina ukrala tinejdžerska banda 'The Bling Ring' koja je upadala u domove slavnih i bogatih stanovnika Hollywooda.

Paris je tad ukradena roba u vrijednosti od gotovo 2 milijuna dolara! Osim Hiltonice, stradala je i nekad popularna glumica Lindsay Lohan kojoj se smiješila blistava karijera nakon što se proslavila u nekoliko teen hitova, kao i Orlando Bloom.   

Zanimljivo je kako je o bandi koja je poharala vile poznatih snimljen i film The Bling Ring u kojem je glavnu ulogu imala Emma Watson, zvijezda Harryja Pottera. Film je režirala Sofia Coppola.

'Ova torba je savršena zamjena za onih 20 torbi koje su mi ukrali klinci iz 'The Bling Ringa', objavila je Paris na Instagramu.

Inače, Paris se nedavno zaručila za Chrisa Zylku koji je poklonio prsten vrijedan čak 2 milijuna dolara, a poučena prijašnjim iskustvom, torbu i prsten je ovoga puta posebno zaštitila.