ČEKA TE CeKaTe

Očekuju vas obiteljske radionice i božićni koncert

14.12.2010 u 13:30

Bionic
Reading

Centar za kulturu Trešnjevka posljednjeg vikenda u adventu poklanja mališanima dvije kreativne radionice, dječju predstavu i božićni koncert

Kreativna radionica omogućava svima da ispišu dobre želje najmilijima na mini čestitkama koje će izraditi na obiteljskoj radionici u subotu 18. prosinca. Radionica će se održati u galeriji Modulor od 10.30 do 12 sati, a voditeljica će biti Kristina Radošević.

U nedjelju 19. prosinca u 11.30 sati mališane očekuje dječja plesna predstava 'Čarobna škrinjica', koja govori o djevojčici Marti kojoj je najveća želja upisati plesnu školu, ali ne može odlučiti koju, no možda je odgovor čeka baš u poklonima ispod bora.

Autorica je Vlasta Rittig, a nastupaju plesači Udruge za klasični balet Vindija iz Varaždina, Podkalnički plemenitaši iz Gornje Rijeke, Divertimento - studio povijesnog plesa iz Zagreba, Baletni studio CK Jastrebarsko i Studio Lepeza iz Zagreba.

Nakon predstave, u 12.30 sati voditeljica Ida Škof djecu će uvesti u čaroliju plesa iz predstave 'Čarobna škrinjica'. Radionica će se održati u galeriji Modulor, a trajat će do 13.30 sati.

No to nije sve - mnogi glazbenici mjesecima su marljivo vježbali i pripremali program da bi priredili lijep božićni koncert, pa vas 19. prosinca u 18 sati očekuju tradicionalne hrvatske i internacionalne božićne pjesme.