MODNA INSPIRACIJA

Očaravajući kišni stajling lijepe Penelope Cruz odiše fantastičnim stilom

05.12.2023 u 14:57

  • +9

Penelope Cruz

Izvor: Profimedia / Autor: James Warren / imago stock&people / Profimedia

Bionic
Reading

U svakoj prigodi prelijepa španjolska glumica Penelope Cruz potvrđuje svoju titulu ikone stila

Zanosna muza redatelja Pedra Almodovara bila je u središtu pozornosti i na londonskoj premijeri filma 'Ferrari' Michaela Manna te je bez sumnje bila najzapaženija zvijezda crvenog tepiha u glamuroznom, ovoga puta i kišnom izdanju.

Penelope Cruz blistala je u chic kontrastnoj haljini i toreadorskoj jakni istaknuvši besprijekornu figuru.

U filmu redatelja Michaela Manna, osim zgodne Španjolke u ulozi Laure Ferrari, vidjet ćemo poznate glumce Adama Drivera i Shailene Woodley. Tamnokosa ljepotica, koja je uvijek sjajno odjevena, izazvala je pomutnju u chic outfitu nadahnutom njezinom domovinom.

ZVIJEZDA U NEW YORKU

Sve je zasjenila na premijeri: Penelope Cruz ukrala pozornost u efektnoj haljini

Pogledaj galeriju

Divnu crno-bijelu haljinu, prožetu cvjetnim motivima s korzetnim gornjim dijelom načinjenim od crnih šljokica, vješto je spojila s efektnom kratkom jaknom nalik na dio toreadorske uniforme.

Supruga glumca Javiera Bardema, koja je ostvarila brojne nezaboravne filmske uloge, svoj je stajling zaokružila i upečatljivim detaljima: velikim prozirnim kišobranom s crnim detaljima i crnom torbicom.

Oči je istaknula smokey eyes make upom u zemljanim tonovima dok su joj usne bile našminkane neutralnim nude sjajilom.

Dugu tamnu kosu, svoj zaštitni znak, podignula je u chic rep, a stajling je nadopunila i efektnim naušnicama te odgovarajućim nakitom.

Shailene, njezina kolegica iz filma, nosila je pak izazovnu crnu mini haljinu V-izreza dok je Adam bio elegantan u crnom odijelu i bijeloj košulji.