u hit boji sezone

Tako moćno: Kraljica Letizia ne izlazi iz odijela, a ovo je jedno do najboljih

05.12.2023 u 09:27

  • +5

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Još jedno službeno kraljevsko pojavljivanje u javnosti i još jedan sjajan stajling – kraljica Letizia još jednom nas je podsjetila zašto je se naziva kraljicom stila, ali i potvrdila crvenu boju kao vladaricu sezone

Španjolski kralj Felipe VI. i španjolska kraljica Letizia predsjedavali godišnjim sastankom Upravnog odbora Instituta Cervantes u Kraljevskoj palači Aranjuez. Nakon sastanka uslijedio je svečani ručak te uručenje trećeg izdanja nagrada Ñ koja je ovog puta dodijeljena Dieteru Ingenschayu, njemačkom profesoru hispanskih jezika na Sveučilištu Humboldt u Berlinu.

Tim povodom kraljica je odabrala vrlo moćan i dojmljiv stajling kojim su dominirale snažne boje i dojmljivo krojenje. U prvom našlo se fantastično i moćno odijelo s potpisom brenda Hugo Boss. Odijelo kao utjelovljenje elegantnog poslovnog odijevanja isticalo se snažnom crvenom nijansom, inače hit bojom ove sezone, sakom s dvostrukim kopčanjem te hlačama širokih nogavica. Kraljica inače u ormaru ima više modela crvenog odijela, a ovo je jedno od onih bezvremenskih koje odolijeva trendovima te je nosivo godinama.

Što se tiče ostatka stajlinga kraljica se držala profinjene elegancije te se ispod sakoa nosila Carolina Herrera bluzu s prepoznatljivim kariranim uzorkom zvanim houndstooth u kombinaciji crvene i bijele boje. Izgled je upotpunila dojmljivim naušnicama čiju izradu potpisuje madridski brend Aldao 1911.

  • +4
Crveni komadi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'